Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victorie categorică pentru CFR Cluj în primul amical din Italia

Publicat:

CFR 1907 Cluj castiga la scor in fata " di " (scor final 8-0), golurile fiind inscrise de in minutul 42, in minutul 45, Cristian min. 53 si 56, Jakolis min. 63, Petrucci min. 83, Dani min. 86, Jakolis (penalty).

Interesant este ca în primul 11 al clujenilor s-a regasit și golgheterul din sezonul trecut, francezul , dat ca și plecat în aceasta vara.

La meci a asistat și președintele Iuliu Mureșan.

a aliniat cate o echipa in fiecare repriza astfel:

R1: Marc, Tiago, Tinc, Goian,…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE A fost gasit trupul tanarului inecat in Italia, Cristian M

16:00, 25.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, duminica, cetatenia romana a celei de-a treia persoane disparute, si ulterior gasita decedata The post TRAGEDIE A fost gasit trupul tanarului inecat in Italia, Cristian M first appeared on Informatia Zilei .

”Are un cadavru de plans”. Fratele lui Cristian, Petru, primele declarații dupa ce a identificat trupul neinsuflețit al romanului

11:51, 25.06.2024 - Clipe ingrozitoare pentru familia lui Cristian. Fratele romanului gasit mort in raul Natisone din Italia a facut declarații cutremuratoare, dupa ce a fost nevoit sa identifice trupul neinsuflețit al fratelui sau. In tot acest timp, Petru a sperat pana in ultimul moment ca fratele sau va supraviețui.

Cristian, tanarul romin luat de ape in Italia, a fost gasit la trei saptamani dupa tragedie

08:20, 24.06.2024 - Tanarul roman luat de viitura in Italia a fost gasit fara viața dupa mai bine de trei saptamani de la tragedie. Cristian avea doar 25 de ani și a fost prins, impreuna cu doua prietene, in mijlocul apelor involburate, relateaza Știrile ProTV.

Trupul lui Cristian, tanarul disparut in Italia, ar fi fost gasit! A fost cautat timp de trei saptamani

15:46, 23.06.2024 - vești incredibile din Italia! Dupa trei saptamani de cautari, trupul lui Cristian, tanarul luat de viiturile din Italia, ar fi fost gasit! A fost cautat in cele mai periculoase zone ale raului Natisone, dar pana astazi echipa de salvatori nu a gasit nimic.

Ultimele cuvinte ale Patriziei, romanca moarta in viiturile din Italia. Tanara și-a dorit cu orice preț sa supraviețuiasca: ”Veniți sa...”

17:41, 05.06.2024 - Romanii luați de viiturile din Italia au trait clipe de groaza inainte de tragedie. Conștienta de pericolul in care se afla, Patrizia a sunat de patru ori la urgențe, iar operatorul a fost ultima persoana cu care ea a vorbit. Iata care au fost ultimele ei cuvinte și cat de mult s-a chinuit, alaturi…

Cum puteau sa se salveze doi dintre cei trei romani luați de viituri in Italia. Gestul emoționant pe care l-au facut pentru una dintre fete: ”Am vazut panica...”

08:46, 03.06.2024 - Doua romance s-au stins din viața in Italia, dupa o furtuna puternica, iar al treilea este de negasit. Cei trei au fost prinși de viituri și nu au mai supraviețuit. Bianca și Patrizia au fost gasite moarte, iar Cristian este inca disparut și cautat de autoritați. Iata informații noi despre tragedie…

Un oraș din Europa va implementa din aceasta vara un proiect interesant și util

21:46, 14.05.2024 - Un oraș din Europa aloca fonduri de 1,2 milioane de euro pentru a le putea oferi o recompensa cetațenilor care aleg sa mearga cu bicicleta in detrimentul mașinii. Orașul care a implementat acest proiect este Florența, Italia, unul dintre cele mai cunoscute ale Europei. Proiectul se intituleaza „Pedaleaza,…

Luptatorul moldovean Alexander Leahu a obținut o victorie zdrobitoare

16:41, 13.05.2024 - Luptatorul moldovean Alexandru Leahu (61 kg) a ciștigat turneul conform regulilor K-1 Fight Night Next Level din Modena, Italia. Compatriotul nostru l-a invins pe luptatorul local Antonio Rizzo prin decizie comuna. Acest turneu este o etapa de calificare pentru Fight Clubbing in care Alexandru, in virsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?