Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victoria’s Secret își continuă transformarea cu lansarea noilor colecții de lenjerie intimă și articole de beauty

Publicat:

Victoria’s Secret a anunțat, inca din august 2021, o campanie de rebranding dupa cațiva ani in care a inregistrat o scadere a vanzarilor. Conform noii viziuni, cel mai luxos și controversat brand de lenjerie intima și produse de beauty din lume, iși propune sa devina principalul susținator al femeilor la nivel mondial și un campion al susținerii imaginii femeilor de pretutindeni. O campanie de rebranding și un documentar readuc compania i n atenția publicului Inca de la mijlocul lunii februarie și-a dezvaluit cea mai recenta colecție de lenjerie intima. E cunoscuta sub…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Majoritatea oamenilor sunt ingrijorati de incalzirea globala. „Schimbarea climatica este la usa noastra” (sondaj global)

10:05, 20.06.2024 - Din ce in ce mai ingrijorati de efectele devastatoare ale schimbarilor climatice pe care le vad apropiindu-se, 80% dintre locuitorii lumii doresc angajamente mai puternice din partea guvernelor lor, arata datele unui sondaj global publicat joi.

Fenomen ciudat in Germania: studenții pleaca masiv sa studieze in alte țari, inclusiv in Romania

18:45, 26.04.2024 - Fiecare al 12-lea student german la medicina alege sa studieze mai degraba in strainatate, nu in Germania. Majoritatea merg in Austria,Ungaria, Romania dar și Bulgaria intra in calculele multora dintre ei. Care sunt motivele?


Ce parere ai despre aceasta stire?