Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni este reclamat la DNA

Publicat:

Mai multi proprietari acuza ca, fara sa fie de acord, padurile lor garanteaza un credit de un milion de euro. Vicepresedintele Consiliului Judetean si, totodata, presedintele este acuzat de deturnare de fonduri europene.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPS Teodosie, reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii / "Abuzatorii nu trebuie scuzați pentru ca se intampla sa fie casatoriți"

07:50, 27.06.2024 - Dupa ce IPS Teodosie a sfatuit o femeie, care a relatat ca e abuzata de sot, sa isi „duca crucea“, pentru ca a primit „taina cununiei“, a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), de deputatul USR Diana Buzoianu.

IPS Teodosie, reclamat la CNCD dupa sfaturile controversate: „Abuzul nu e niciodata o cruce ce trebuie dusa”

20:00, 26.06.2024 - La doar cateva zile de la sfaturile controversate ale arhiepiscopului Tomisului, Teodosie, in cadrul unei emisiuni radio, deputata Diana Buzoianu a anunțat miercuri, 26 iunie, pe Facebook ca l-a reclamat la CNCD.

Ciolacu, reclamat pentru ca i-a jignit pe moldoveni

14:41, 20.05.2024 - Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei (MDM) a depus, luni, o petitie la Consiliul National Pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in care cere sanctionarea premierului Marcel Ciolacu pentru declaratia acestuia referitoare la Moldova. MDM solicita CNCD sa ia act de declaratia premierului Marcel…

Un preot a batut o femeie insarcinata pentru ca l-a reclamat la poliție. Ce alta ilegalitate savarșise omul bisericii

17:31, 17.05.2024 - „Fa ce zice popa, nu ce face popa!”, este o veche expresie care se aplica și in acest caz. Un preot din Argeș a fost judecat pentru ca a lovit o femeie gravida dupa ce i-a cerut socoteala fiindca l-a reclamat la poliție ca transporta ilegal lemne.

Piedone, reclamat la DIICOT! Se vorbește despre „grup infractional” la Sectorul 5/„Mai da cate un fas ca sa fie bagat in seama”

14:50, 25.04.2024 - Actualul primar al Sectorului 5 (S5), Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primaria Generala a Capitalei, la alegerile din vara, s-a trezit reclamat la DIICOT. Piedone a avut deja o prima reacție pe acest subiect. Cine a depus plangerea la DIICOT impotriva primarului de la S5? Avocatul și liderul…

Autoturism reclamat ca sustras din Marea Britanie, depistat si indisponibilizat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud.

00:01, 24.04.2024 - La data de 22 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat in posesia unui barbat de 55 de ani din Sangeorz-Bai un autoturism, in valoare de aproximativ 15.000 de euro, care figura ca fiind sustras din Marea Britanie, din octombrie 2020. Autoturismul in cauza a fost ridica…

Dumitru Buzatu, in postura de denunțator la DNA. Ce a reclamat fostul președinte al CJ Vaslui

12:41, 11.04.2024 - Dumitru Buzatu, fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui, trimis in judecata pentru luare de mita, a facut un denunț la DNA. Acesta nu privește fapte de corupție, ci o posibila frauda cu fonduri europene, a precizat aparatorul lui Dumitru Buzatu.

Un timișean s-a apucat sa-și faca iaz și a fost reclamat. Comisarii de mediu l-au amendat cu 10.000 de lei

13:36, 10.04.2024 - Un timișean s-a apucat sa-și faca iaz și a fost reclamat. Comisarii de mediu l-au amendat cu 10.000 de lei. Un timișean s-a gandit sa iși amenajeze o balta pentru a crește pește, insa a ignorat legislația in vigoare și nu a cautat sa obțina autorizațiile necesare.


Ce parere ai despre aceasta stire?