Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viaţa după cancer: 5 sfaturi de la supravieţuitori

Publicat:

 

1. Nu te lasa calcat in picioare de altii

Oamenii care au luptat cu cancerul au tendinta sa fie aprigi. Fiind supravietuitori ai unei lupte pe viata si pe moarte, ei stiu foarte bine cat de valoros este timpul tau.

Nu le pasa ce cred altii, se imbraca cum vor, ignora vorbele rautacioase despre lipsa parului si fac ce vor si ce ii reprezinta.

Viata este un dar si trebuie traita intens, cu greseli si regrete, toate fac povestea de la final mai palpitanta.

2. Nu fii obsedata de frumusete

Femeile care au scapat de cancer nu se mai streseaza daca…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul de adio al Ancai Molnar. Make-up artistul vedetelor a pierdut lupta cu cancerul, la 34 de ani: ”Voi continua sa va veghez mereu”

12:20, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma unei boi crunte, care i-a adus sfarșitul. Avea doar 34 de ani și o familie frumoasa, care acum se pregatește sa iși ia ramas bun de la ea. Iata ce mesaj de adio a aparut pe rețelele de socializare, dupa ce Anca Molnar s-a stins din viața!

Romeo Dunca: „Nu pot ei sa dea in mine cat pot eu duce!”

12:05, 17.05.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Dupa patru ani in fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca mai are nevoie de inca un mandat ca sa realizeze tot ce și-a propus: ridicarea județului din groapa in care era lasat de PSD in 2020. Primii patru ani au fost de facut curațenie dupa gunoiul lasat de foștii conducatori…

10 propoziții care iți pot schimba perspectiva despre viața

19:40, 26.04.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Dau mai departe cateva idei care circula in mediul online și pe care le gasesc utile daca le acordam suficienta considerație: Oamenii nu sunt impotriva ta. Ei sunt pentru ei. Urca munții nu ca sa te vada lumea, ci pentru ca tu sa vezi lumea. Invața mai multe […] Articolul…

Femeile antreprenor din Romania slalom printre birocrație, viața de familie și nevoia de a fi propriul șef

10:30, 17.04.2024 - Un studiu recent arata ca pentru mai mult de jumatate dintre femeile antreprenor din Romania birocrația a reprezentat un obstacol la inceperea afacerii lor, iar ulterior s-au confruntat cu conditii dificile de piata și cu menținerea unui echilibru intre munca și viața personala. Cu toate acestea, majoritatea…

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Oana Radu, reacție dura dupa ce s-a spus ca a facut credit sa iși ia casa: „Eu muncesc cat tu probabil stai și bei bere la televizor”

13:40, 08.04.2024 - Oana Radu a anunțat recent ca și-a achiziționat o noua casa, dupa ce a divorțat de Catalin Dobrescu. Artista a fost criticata ca ar fi cumparat vila cu ajutorul unui credit, insa ea a precizat ca a platit cu banii jos.Oana Radu și-a realizat visul de a deveni proprietara unei case, achiziționand-o cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?