Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi cum arata Victoria Beckham in ultima sedinta foto

Publicat:

luna iulia, anul trecut Victoria Beckham a nascut-o pe fiica ei, , dar de atunci nu a mai facut nici o sesiune foto pentru revistele de moda. Acum insa Victoria a fost dispusa sa pozeze in lenjerie intima. Si arata incredibil!
Vedeta, in varsta de 37 de ani va aparea in editia pentru luna martie a revistei Numero din Japonia. Ea a poza intr-un corset alb si niste pantalonasi scurti, costumatie creata de Rochas si care ii puen in evidenta corpul incredibil de tonifiat, tinand cont si de faptul ca este mama a patru copii. Dar indiferent cat e mutli oameni…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința FOTO de excepție inainte de naștere. Bruneta a pozat ca o „sirena”: „Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”

16:40, 26.06.2024 - Recent, Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii superbe. Vedeta in varsta de 33 de ani este insarcinata pentru a doua oara și in scurt timp urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Artista și Adi Rus, actualul ei soț, s-au casatorit in anul 2019. Trei ani…

A murit Kabosu, cainele-vedeta al internetului și emblema „Dogecoin”: „Era Mona Lisa internetului”

13:25, 24.05.2024 - Kabosu, un caine din rasa Shiba Inu, a carui fotografie a devenit o celebra „mema” pe internet si care a inspirat logo-ul criptomonedei Dogecoin, apreciata de Elon Musk, a murit vineri in Japonia.

Gest incredibil! Oana Radu va canta gratis la evenimente! Cine poate fi scutit de cateva mii de euro: ”Nu au banuți...” / VIDEO

00:10, 29.04.2024 - Oana Radu face un gest in premiera in Romania! Vedeta a anunțat ca accepta sa cante gratis la evenimentele oamenilor. Deși cererea este foarte mare și este foarte dorita la spectacole, artista a decis sa rennțe la onorariu! Iata cine poate fi scutit de plata a cateva mii de euro!

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.


Ce parere ai despre aceasta stire?