Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi ce firme ÎNCHIDE ITM-ul!

Publicat:

Firmele care folosesc lucratori la negru ar urma sa fie inchise de inspectorii muncii, conform programului de guvernare al actualului Executiv, potrivit Avocatnet.ro.

Masura are scopul de a combate munca nedeclarata și este insoțita de o majorare a amenzilor si de realizarea unei baze de date cu toti lucratorii din domeniile cu risc mare de munca la negru, in care sa figureze datele personale ale unor astfel de angajati si chiar fotografiile acestora.

Romania are cel mai mic grad de colectare a veniturilor la bugetul de stat. Este necesara cooperarea interinstitutionala consolidata…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despre implementarea salariului minim european. 10 argumente cu implicații pentru Romania

17:35, 03.06.2024 - Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF 41240002Creșterea salariului minim in Romania este esențiala pentru alinierea la reglementarile europene, care recomanda ca acesta sa reprezinte 50% din salariul mediu brut, asigurand astfel un nivel de trai decent pentru lucratori. Datele statistice oficiale…

Locul de munca unde poți caștiga lejer un salariu de 7.000 de lei. Oportunitați in mai multe orașe ale Romaniei

08:25, 30.05.2024 - Firmele de construcții din Romania ofera salarii la fel de competitive ca și cele din Vest, dar se confrunta cu o lipsa masiva de muncitori. Exista, insa, oportunitați de angajare la noi in țara, care aduc bani frumoși. Locul de munca la care poți caștiga mii de lei. Locul de munca platit cu peste 7.000…

Dragos Damian, Terapia Cluj: "Marcel Ciolacu, daca tot vorbim de laude... lichidati evaziunea fiscala si munca la negru, mizeriile de sub presul coruptiei"

09:40, 27.05.2024 - Marcel Ciolacu si PSD, va multumesc pentru mentiunea din materialul publicitar. Cred insa ca pentru a deveni competitiva economic Romania are nevoie de mai putina publicitate si de mai multa planificare strategica si munca in teren.

Comercianții de flori care muncesc la negru, amendați de ITM Timiș. Au fost controlate și firmele de pompe funebre

13:10, 21.05.2024 - A venit randul celor care vand flori și coroane funerare sa fie verificați de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Timiș. Inspectorii instituției au aplicat zeci de amenzi, iar controalele au vizat și firmele de pompe funebre.

Comisia Europeana spulbera piața muncii din Romania: Deficit de competențe și munca la negru, șomaj prea mare!

19:36, 08.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene publicata miercuri.

Comisia Europeana: Munca la negru și deficitul de competențe sunt factorii care duc la șomajul de lunga durata in Romania

19:15, 08.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene publicata miercuri.

Cauzele șomajului de lunga durata in Romania: deficitul de competențe și munca la negru - raport UE

18:50, 08.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene publicata miercuri, informeaza Agerpres.

COTAR: ITM ar putea extinde controalele, pentru a avea mai mult succes

10:25, 11.04.2024 - COTAR solicita Inspectoratului Teritorial de Munca sa gaseasca soluții pentru a verifica transportatorii neautorizați și unitațile de reparații auto care funcționeaza in ilegalitate Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (COTAR) felicita ITM și pe Mihai Nicolae Uca, inspector…


Ce parere ai despre aceasta stire?