Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi aici urmările accidentului horror din Turul Franţei

Publicat:

Ciclistul olandez al echipei Vacansoleil, , a avut nevoie de 33 de puncte de sutura, dupa ce a cazut, duminica, in etapa a IX-a a , au anuntat oficialii formatiei sale, citati de AFP. Hoogerland, care a preluat tricoul alb cu buline rosii al celui mai bun catarator, a ajuns la spitalul din Saint-Flour dupa ceremonia de final a etapei, el suferind numeroase rani pe corp in urma cazaturii.

Citeste articolul mai departe pe sport365.ro…  

Sursa articol: sport365.ro


Stiri pe aceeasi tema

Francezul Bernard a fost amendat pentru ca s-a oprit sa iși sarute soția in timpul Turului Franței

19:10, 06.07.2024 - Ciclistul francez Julien Bernard a fost amendat cu 200 de franci elvețieni (205 euro) de catre Uniunea Ciclista Internaționala (UCI) dupa ce s-a oprit sa-și sarute soția in timpul etapei a șaptea contra-cronometru din Turul Franței, potrivit mediafax.

Ciclistul danez Mads Pedersen s-a retras din Turul Frantei

14:10, 06.07.2024 - Ciclistul danez Mads Pedersen a fost nevoit sa sa retraga din Turul Frantei, dupa o grava cazatura suferita miercuri, la sprintul final al etapei a 5-a, castigata de britanicul Mark Cavendish, a anuntat sambata echipa sa Lidl-Trek, citata de L'Equipe.

Belgianul Remco Evenepoel (Soudal - Quick Step) a castigat etapa a 7-a a Turului Frantei

19:51, 05.07.2024 - Ciclistul belgian Remco Evenepoel (Soudal - Quick Step) a castigat vineri etapa a 7-a a Turului Frantei, un contratimp individual pe distanta de 25,3 km, intre localitatile Nuits-Saint-Georges si Gevrey-Chambertin.

'Multi se gandeau ca nu pot castiga', a spus Cavendish dupa victoria de etapa in Turul Frantei

12:45, 04.07.2024 - Ciclistul britanic Mark Cavendish a afirmat, miercuri, dupa victoria in etapa a 5-a a Turului Frantei, in urma careia l-a deposedat pe legendarul belgian Eddy Merckx de recordul de victorii de etapa la "Marea Bucla", ca multi se gandeau ca nu poate castiga, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Mark Cavendish a batut recordul inimaginabil al lui Eddy Merckx in Turul Franței! Un nou reper istoric, dupa 49 de ani!

19:45, 03.07.2024 - Mark Cavendish (39 de ani) a caștigat etapa a 5-a a Turului Franței, purtata pe 177,4 km intre Saint-Jean-de-Maurienne și Saint Vulbas, depașindu-l pe Eddy Merckx la numarul de victorii in Marea Bucla, 35 fața de 34. Mark Cavendish (Astana-Qazaqstan) a intrat definitv in istoria Turului Franței, reușind…

Prima etapa a Turului Frantei: Cine este ciștigatorul

17:30, 30.06.2024 - Ciclistul francez Romain Bardet s-a impus simbata in prima etapa a Turului Frantei. La 33 de ani, el a cistigat prima etapa a Turului Frantei editia 2024, etapa inceputa la Florenta si incheiata la Rimini. {{742966}}Este a patra victorie de etapa in Turul Frantei pentru Bardet, care va imbraca pentru…

Accident rutier pe strada Unirii din Cluj-Napoca: O mașina și o motocicleta s-au lovit - FOTO

10:00, 19.06.2024 - Un accident rutier a avut loc pe strada Unirii, din cartierul Gheorgheni, astazi, 18 iunie, in jurul orei 09:30.Urmarile accidentului au fost surprinse de catre alți șoferi din trafic și postate pe o rețea de socializare.In urma accidentului, partea din fața a mașinii a fost avariata.

Olandezul Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceunick) si-a anuntat participarea la Turul Frantei

19:21, 15.05.2024 - Ciclistul olandez Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceunick) si-a anuntat miercuri participarea la Turul Frantei inainte de Jocurile Olimpice de la Paris, unde va concura insa doar in probele de sosea, renuntand la cele de mountain bike, scrie AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?