Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti îngrijorătoare: Doar unu din 10 români are drept de rezidență permanentă în UK

Publicat:

Vesti îngrijoratoare din dupa declansarea procedurilor referitoare la Brexit: doar unu din 10 români are drept de rezidența permanenta în UK, dupa cum arata un sondaj recent.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

"Intrebarea va fi ce primim in schimb". UE nu se va grabi sa redeschida discuțiile despre Brexit cu Laburiștii (surse de la Bruxelles)

12:11, 01.07.2024 - UE nu se va grabi sa redeschida renegocierile privind Brexit cu Marea Britanie, chiar daca Laburistii vor obține o victorie la alegerile parlamentare din 4 iulie, au transmis surse la nivel inalt de la Bruxelles, citate de The Guardian.

Vești cumplite pentru romani in plina vara. Ce facturi cresc de la 1 iulie 2024

15:06, 28.06.2024 - Veste rea pentru romani! De la 1 iulie 2024 se vor scumpi facturile la gaze naturale, anunța Autoritatea Naționala de Reglementare in Energie. Au fost majorate tarifele reglementate de distribuție. Facturi mai scumpe la gaz de la 1 iulie Autoritatea Naționala de Reglementare in Energie a decis, in ședința…

Aproape 700 de persoane indexate drept `ținte` Schengen, luate pe sus de polițiștii romani intr-o singura saptamana

13:40, 16.06.2024 - Politistii romani si partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, in perioada 7 - 13 iunie, sute de persoane si zeci de autovehicule ce faceau obiectul unor semnalari introduse in Sistemul Informatic Schengen (SIS), potrivit unui comunicat al IGPR transmis duminica, potrivit Agerpres.

Elevii romani, medaliați la Olimpiada Balcanica de Matematica. Mesajul ministrului Educației

12:25, 01.05.2024 - O medalie de aur, patru de argint si una de bronz au fost obtinute de elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica, desfasurata zilele acestea la Varna.Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a salutat succesul elevilor romani. “Vesti grozave primite aseara din Bulgaria: o medalie de aur si locul I cu…

Tinerii ar putea sa locuiasca in Marea Britanie fara permis de ședere, ca inainte de Brexit

20:55, 18.04.2024 - Uniunea Europeana dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții.

Vești bune pentru romani! Facturi mai mici la energie și gaze - anunțul ministrului Burduja

08:26, 09.04.2024 - Foarte multi romani vor vedea, de luna viitoare, scaderi ale preturilor, mai ales la gaze, dar si la energie electrica in cazul celor cu un plafon mai mare, de 1,3 lei pe KWh, a declarat, luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Furtuni puternice și inundații la inceputul lunii aprilie 2024. Zeci de zboruri au fost anulate in țara cu milioane de romani

11:50, 07.04.2024 - Așa cum precizam inca de vineri, Marea Britanie este lovita in aceste zile de un nou fenomen meteo complex, Ciclonul Kaithleen, iar meteorologii au anunțat furtuni puternice și inundații la inceputul lunii aprilie 2024, precum și zeci de zboruri anulate in țara cu milioane de romani. Marea Britanie…


Ce parere ai despre aceasta stire?