Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VESTE NĂUCITOARE pentru DIEGO MARADONA. E scandalul anului

Publicat:

Procesul deschis pentru furtul din casa lui Pibe de Oro merge inainte, iar din Dubai, , a cerut o condamnare de șase ani și jumatate de inchisoare pentru presupusa hoața. Media din Argentina susține ca dorește sa extinda denunțul asupra tuturor celor din familia femeii, mai multe persoane beneficiind de pe urma furtului.   Mai multe, pe sportnews.ro.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Polițistul implicat in scandalul dintr-o spalatorie din Beiuș a pierdut definitiv procesul referitor la destituirea sa

09:26, 01.07.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, vineri, 28 iunie, sentința definitiva in procesul in care un agent din Beiuș, Ionuț Ilea, a contestat masura destituirii sale din Poliție, luata in urma unui scandal in care a fost implicat intr-o spalatorie auto din oraș.

Irinel Columbeanu, veste incredibila in scandalul pentru bani! Decizia instanței

22:51, 20.05.2024 - Fostul milionar Irinel Columbeanu poate rasufla ușurat: judecatorii au decis ca el nu trebuie sa plateasca datoriile firmei care a fost bagata in faliment, iar hotararea a ramas definitiva.

Star Matinal. Daniel Onoriu s-a prezentat la ultimul termen in procesul de divorț. A luat sfarșit scandalul cu Isabela Onoriu: ”S-a ajuns la...” / VIDEO

09:55, 24.04.2024 - Daniel Onoriu și Isabela Onoriu mai au de așteptat foarte puțin pana vor fi divorțați oficial, așa cum fiecare dintre ei iși dorește. Fostul pilot s-a prezentat la ultimul termen din acest proces de divorț și a ieșit mai calm ca niciodata, semn ca scandalul dintre el și inca soția lui.

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Lovitura importanta pe scena politica: Eugen Tomac a caștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

10:30, 18.04.2024 - Scandalul pentru conducerea PMP a fost tranșat de catre Curtea de Apel București. Eugen Tomac a caștigat și recursul in procesul pe care l-a avut cu Cristian Diaconescu, iar asta inseamna ca este liderul PMP.


Ce parere ai despre aceasta stire?