Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste de la cercetători: Roşiile pot combate cancerul

Publicat:

O dieta bogata in fructe și legume este una dintre cele mai bune metode pentru reducerea riscului de cancer și numeroase studii au demonstrat ca roșiile, in special, au un efect antincancerigen puternic.

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitațile Rutgers și Ohio a scos la iveala mecanismul prin care roșiile combat cancerul de san. Cercetarea a fost publicata in jurnalul & Metabolism, noteaza www.doctorulzilei.ro.

Avantajele unei diete bogate in roșii, chiar și pentru o perioada scurta de timp au fost clar evidențiate de studiul nostru”,…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Abilitați uimitoare descoperite la lilieci

14:50, 02.07.2024 - Cercetatorii israelieni au descoperit ca liliecii salbatici poseda abilitati cognitive avansate, considerate anterior unice la om, a anuntat Universitatea din Tel Aviv (TAU), transmite marti agentia Xinhua. Studiul, publicat luni in jurnalul stiintific Current Biology, s-a bazat pe monitorizarea unei…

Studiu: Alimentatia bogata in grasimi poate duce la anxietate

14:05, 28.06.2024 - Alegeti va cu grija alimentele reconfortante. Mancatul stresant poate calma initial o minte ingrijorata, dar, potrivit unui nou studiu, anumite alimente grase pot alimenta si mai multa anxietate pe termen lung.Conform studiului, consumul unui anumit tip de dieta bogata in grasimi in principal grasimi…

Amestecul care distruge daunatorii din gradina. Cata cenușa se pune la un litru de apa in fertilizarea roșiilor

11:46, 13.06.2024 - De ce sa folosești cenușa de lemn pentru roșii?Cenușa de lemn este o sursa excelenta de nutrienți esențiali pentru roșii . Ea conține calciu, potasiu, fosfor, aluminiu, magneziu, sodiu și alți micronutrienți importanți, cum ar fi cupru, molibden, sulf și zinc. Calciul, care constituie aproximativ 20%…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

11:15, 13.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Prea multa miscare poate declansa bufeurile de la menopauza

05:15, 04.06.2024 - Un nou studiu publicat in Menopause, revista Societații de menopauza, sugereaza ca prea multe exerciții fizice ar putea declanșa bufeurile. Studiul indica faptul ca schimbarile acute ale activitații fizice, ale temperaturii și ale umiditații pot juca un rol in experiența bufeurilor. Activitatea fizica…

Studiul așteptat de milioane de bolnavi: O dieta bogata in legume ar putea incetini evoluția cancerului de prostata

19:06, 25.05.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatori de la Universitatea California din San Francisco vine cu vești incurajatoare pentru barbații diagnosticați cu cancer de prostata. O alimentație bogata in fructe și legume ar putea influența pozitiv evoluția acestei forme de cancer, potrivit Mediafax.

Veste uriașa: un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

06:25, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!

Ce se intampla in creierul adolescentilor care mananca junk food

06:45, 19.04.2024 - O dieta bazata pe junk food poate provoca leziuni pe termen lung la nivelul creierului adolescenților, sugereaza un nou studiu. Un grup de oameni de știința americani a descoperit ca șobolanii care au fost hraniți in adolescența cu o dieta plina de grasimi și zahar au suferit tulburari de memorie. Studiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?