Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VESTE CUMPLITĂ pentru unul dintre condamnaţii din DOSARUL TRANSFERURILOR

Publicat:

DOSARUL TRANSFERURILOR. , bun prieten si fost colaborator al lui la , sustine ca acesta delireaza si ca, daca nu e ingrijit cum trebuie, poate deceda din moment in moment.

"Am lucrat atatia ani langa nea Jean, suntem si vecini de bloc la Bistrita, eu stau la 3 si el, la 2. Stiu despre ce vorbesc. Trebuie eliberat de urgenta pentru ca starea sa de sanatate nu permite sa fie incarcerat. Are mai multe afectiuni grave care ii pot provoca decesul in orice moment daca nu isi ia tratamentele la timp", a spus Horoba pentru Ring.

"Are un stimulator…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum evolueaza starea de sanatate a prințesei de Wales: Motivul pentru care Kate Middleton s-a retras dupa ultimul eveniment

12:00, 20.06.2024 - Mai mulți membri ai familiei regale britanice s-au reunit, miercuri, pe hipodromul Ascot din Berkshire pentru a participa la cea mai prestigioasa cursa de cai a anului. Kate Middleton nu a fost insa prezenta la eveniment, scrie protv.ro .

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Albu, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. „Acum s-a descoperit treaba asta”

12:05, 28.05.2024 - Mihai Albu, in varsta de 61 de ani, a trecut printr-o perioada grea, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Designerul a vorbit acum despre starea lui de sanatate, dar și despre cine i-a fost alaturi in fiecare moment, pentru a trece peste aceasta etapa dificila.In cadrul unui interviu exclusiv pentru…

Anunț despre starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico. „Credem ca acest progres va continua”

14:46, 24.05.2024 - Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico este in „usoara ameliorare”, a anuntat vineri spitalul unde este internat premierul. Robert Fico a fost ranit de patru gloante miercurea trecuta, intr-o tentativa de asasinat.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Directorul de la Matei Balș, noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Cat de complicate sunt intervențiile la care actorul este supus: „O infecție...”

19:15, 09.05.2024 - Directorul de la Matei Balș a oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Iata cat de complicate sunt intervențiile la care marele actor este supus, dar și ce a transmis medicul!

Florin Piersic se afla la Terapie Intensiva. Anunț de ultim moment despre starea de sanatate a actorului

15:50, 30.04.2024 - Dupa ce a suferit o operație in regim de urgența, Florin Piersic se afla la Terapie Intensiva. Au aparut informații noi despre starea de sanatate a actorului iubit de romanii din toate colțurile țarii. Florin Piersic este internat la Terapie Intensiva Au aparut informații noi despre starea de sanatate…

Agenți de paza amenințați cu pistolul de un barbat, la Galați. De la ce a pornit conflictul

19:05, 03.04.2024 - Doi agenți de paza de la un mall din Galati au fost amenințați cu un pistol cu gloanțe de cauciuc de un barbat de 50 de ani, dupa o altercație care ar fi pornit de la o parcare neregulamentara, relateaza Monitorul de Galați.Incidentul ar fi pornit dupa ce soția barbatului ar fi parcat pe un loc rezervat…


Ce parere ai despre aceasta stire?