Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Venezuela: Opt persoane au murit, iar alte 137 au fost rănite în timpul manifestațiilor

Publicat:

Un numar de opt persoane au murit, iar alte 137 au fost ranite in manifestațiile din Venezuela care dureaza de 15 zile, au anunțat, vineri, autaritațile locale, citate de AFP.

"In total, sunt opt morti si 137 de raniti", a declarat pentru postul national de radio procurorul general .

Patru persoane au fost ucise la Caracas, dintre care trei cu gloante in timpul marii manifestatii a studentilor si opozantilor din 12 februarie, care a degenerat in ciocniri intre protestatari, politisti si grupari armate nelegitime, considerate apropiate puterii.

Ortega, care…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav: Un tanar fara permis a murit, iar doi prieteni ai lui au fost raniti

13:41, 24.06.2024 - Un grav accident rutier s-a produs in dimineata zilei de luni in judetul Teleorman, unde un tanar in varsta de 19 ani, care nu avea permis de conducere, s-a rasturnat cu un autoturism. In urma evenimentului, barbatul a murit, iar doi prieteni ai acestuia au fost raniti.

Incendii masive de vegetație in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Cinci persoane au murit și alte zeci sunt ranite

12:00, 21.06.2024 - Incendii masive de vegetație se manifesta in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Un foc pus intenționat a dus la evacuarea a doua localitați de langa Atena. Cinci persoane au fost ucise și alte zeci sunt ranite in Turcia.

Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți din cauza turbulentelor puternice in timpul unui zbor Londra - Singapore

14:16, 21.05.2024 - Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra - Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

(video) Atac cu arme semiautomate, surprins de o camera de supraveghere, in SUA. O persoana a murit, 4 au fost grav ranite

21:00, 09.05.2024 - O persoana a fost ucisa, iar alte patru au fost ranite grav joi intr-un atac armat intr-un cartier rezidentiale la San Antonio, in Texas, relateaza publicatia locala Ksat si ABC News, citate de digi24.ro .

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

O tornada a facut ravagii in China. Cel puțin 5 oameni au murit, iar alți 33 au fost raniți

11:05, 28.04.2024 - Cel puțin cinci oameni au murit și 33 au fost raniți in China, dupa ce o tornada a facut ravagii, in apropiere de Hong Kong. Cerul s-a intunecat brusc in toiul zilei, o vijelie puternica a pornit, iar rafalele violente au inceput sa smulga acoperișuri. Tornada a lovit cu rafale de peste 250 de kilometri…

Accident cumplit in Timișoara: o femeie a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

21:55, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?