Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vecinii femeii care a fost ucisă în casa amantului, declarații cutremurătoare! Ce știu despre noaptea în care s-a produs crima: ”E moartă la mine în…”

Publicat:

Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! O femeie a fost REȚINUTA dupa ce a mușcat doi polițiști! Aceasta și-a atacat și rudele

18:51, 26.06.2024 - Vecinii femeii au sunat disperați la 112. Din motive inca necunoscute, tanara și-a atacat rudele. O femeie și fiica ei s-au ales cu mușcaturi.Atacați au fost și polițiștii care au sosit la fața locului. Potrivit soțului femeii, aceasta ar suferi de boli psihice.Acum, polițiștii au reținut-o pe femeie…

Acces Direct. Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita moarta intr-un rau secat! Familia susține ca a fost ucisa: „Am inceput sa o cautam” / VIDEO

19:36, 14.06.2024 - Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita fara suflare intr-un rau secat! Veta și-a gasit sfarșitul la varsta de 67 de ani. Familia susține ca a fost ucisa. Ce au marturisit apropiații, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.

Crima in Mangalia! Tanara ucisa si bagata intr-un geamantan. Azi, pronuntarea la Tribunalul Constanta

09:25, 10.04.2024 - Tribunalul Constanta este asteptat miercuri, 10 aprilie 2024, sa se pronunte in dosarul crimei din Mangalia, din august 2023, atunci, spun procurorii, o tanara ar fi fost ucisa si bagata intr un geamantan.Conform portalului instantelor de judecata, principala suspecta Loredana Atanasoaie cercetata in…

Acces Direct. Cum vrea sa demonstreze familia Alinei ca tanara a fost ucisa cu premeditare de Loredana Atanasoaie. Declarații halucinante: ”A planuit din Vaslui...” / VIDEO

17:50, 29.03.2024 - Familia Alinei, tanara ucisa in Mangalia și abandonata intr-o valiza de prietena ei cea mai buna, tuna și fulgera! Loredana Atanasoaie are șanse sa primeasca o condamnare de 7 ani de inchisoare, iar mama victimei vrea sa faca dreptate! Familia ei a facut declarații halucinante, conform carora Loredana…


Ce parere ai despre aceasta stire?