Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vasile Marica susţine că a fost agresat de fostul şef al Vămii Giurgiu. Ungureanu: totul e înscenare

Publicat:

, s-a prezentat luni la Institutul ,,'' pentru a-si scoate certificat medico-legal. Marica spune ca are martori ca fostul vames l-a atacat si va depune plangere la politie.

"M-am dus acasa cand un individ m-a lovit cu pumnul in cap. E vorba despre , fostul sef al . Am martori vecinii care au vazut incidentul. M-a lovit si mi-a spus ca imi arata el mie. Incearca sa ma intimideze", a declarat pentru REALITATEA.NET, , lider Sed Lex.

dezminte acuzatiile aduse.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Forțele ucrainene incearca sa slabeasca apararea aeriana a Rusiei inainte de a primi F-16

17:10, 13.06.2024 - Forțele ucrainene au facut eforturi pentru a slabi sistemele rusești de aparare aeriana. Daca va avea succes, acest lucru ar putea permite Ucrainei sa utilizeze mai eficient aeronavele cu pilot pe termen lung, considera Institutul pentru Studiul Razboiului.

Politist lovit in cap cu o lada de bere de un adolescent de 16 ani. Agresorul sustine ca si-a aparat fratele

12:25, 26.05.2024 - Incident grav, incheiat cu focuri de arma, pe o strada din Ilfov. Un polițist a fost lovit in cap, cu o naveta de bere, de un adolescent de 16 ani. Agentul a fost chemat sa intervina dupa ce mai multi tineri au dat foc la niste gunoaie. Pentru ca le-a cerut acestora sa stinga focul, […] The post Politist…

Incident grav in Ilfov! Un baiat in varsta de 16 ani a lovit un polițist cu o lada de bere. Agresorul sustine ca si-a aparat fratele: "I-am dat direct in cap..." / FOTO

11:16, 26.05.2024 - Un incident grav s-a petrecut pe o strada din Ilfov, acolo unde un om al legii a fost lovit in cap, cu o naveta de bere, de un baiat in varsta de 16 ani. Minorul susține ca a recurs la un astfel de gest pentru a-și apara fratele.

Bataie intre deținuți la Penitenciarul Ploiești. Conflictul a izbucnit spontan, in timpul unui meci de tenis

20:41, 16.05.2024 - Politistii au intervenit, joi, 16 mai, la Penitenciarul din Ploiesti, unde doi detinuti s-au luat la cearta, in timpul unui meci de tenis, iar unul dintre ei l-a lovit pe celalalt in zona capului, relateaza News.ro.„Polițiștii au fost sesizati despre faptul ca in incinta unui penitenciar din municipiul…

Rusia susține ca a lovit sediul comandamentului Sud din Odesa al Armatei ucrainene

15:41, 01.05.2024 - Miercuri, Rusia a declarat ca a atacat sediul de comanda al gruparii Sud a armatei ucraineana, aflat in portul Odesa. Aceasta declarație vine dupa ce Kievul a raportat un atac cu rachete care a ucis trei persoane, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 798. Rusia susține ca a lovit Comandamentul Grupului de Sud al armatei ucrainene in atacul de la Odesa

15:25, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Putin vrea cu orice preț cucerirea Ceasiv Iar. Peste 20.000 de soldați ruși incearca sa ia cu asalt localitatea din estul Ucrainei

13:26, 26.04.2024 - Forțele ruse incearca sa obțina „caștiguri tactice” la nord-vest de Avdiivka, dar operațiunea ofensiva principala este in continuarea in direcția Ceasiv Iar, susțin analiștii militari de la Institutul pentru Studiul Razboiului, potrivit The Kyiv Independent.

ISW: Kremlin incearca sa foloseasca actorii pro-ruși pentru a destabiliza Chișinaul. Cazul Guțul

15:05, 09.04.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) susține ca Rusia incearca sa foloseasca actorii pro-ruși din Republica Moldova pentru a destabiliza țara. Intre timp, potrivit presei ruse, Evghenia Guțul, bașcana Gagauziei, este la Moscova, intr-o vizita de lucru.


Ce parere ai despre aceasta stire?