Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vasile Blaga: PDL susține mineritul, nu și proiectul Ponta - Roșia Montană

Publicat:

Președintele PDL, , a declarat joi seara, intr-o intervenție telefonica in cadrul emisiunii „Butonul de Panica”, de pe B1 TV, ca partidul sau va vota impotriva proiectului minier de la Roșia Montana, precizand insa ca susține mineritul.

„PDL va vota contra proiectului de lege Ponta- Roșia Montana, impotriva caruia se ridica chiar . Nu sunt sanatoși.  Principalele doua comisii s-au pronunțat impotriva proiectului. Suntem pentru minerit, dar suntem impotriva proiectului”, a spus Blaga.

„PDL nu poate asista ca simplu spectator la caderea economiei…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski a multumit Romaniei pentru sistemul de aparare aeriana Patriot. „Ucraina previne o potențiala agresiune impotriva Moldovei, Romaniei și tuturor vecinilor noștri”

17:10, 20.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi ca decizia Romaniei de a oferi tarii sale un sistem de aparare aeriana Patriot va consolida scutul de aparare aeriana al Ucrainei, precum si securitatea in intreaga Europa, informeaza Reuters.

Macron a cerut partidelor rivale din ambele parți ale spectrului politic sa i se alature impotriva partidului de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN)

02:41, 13.06.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri partidelor rivale din ambele parti ale centrului politic sa i se alature pentru a forma o alianta democratica impotriva partidului de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN), condus de Marine Le Pen, potrivit Reuters, conform actualitate.org. Macron…

Clotilde Armand face plangere penala impotriva presedintelui AEP, Toni Grebla. „Nu a fost in stare sa organizeze aceste alegeri”

16:15, 11.06.2024 - Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, care se afla umar la umar cu George Tuța, candidatul PSD-PNL, in cursa pentru Primarie, anunța ca va depune plangere penala impotriva lui Toni Grebla, președintele Autoritații Electorale Permanente, „pentru modul defectuos de organizare a alegerilor locale si europarlamentare…

Putin sustine ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina. „Se vor afla si in zona de tintire a fortelor ruse”

22:45, 28.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat marti, fara a oferi dovezi, ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina, pretinzand ca sunt mercenari, si a avertizat ca ei vor fi in vizorul tirurilor ruse.

Gabriel Anton, liberalul care trebuie sa-si ia revansa la Rebricea, vrea sa implementeze un proiect unic care va deveni viral in Romania: butonul de panica pentru batrani (P)

01:31, 22.05.2024 - MANDAT…In urma cu patru ani, cetatenii comunei s-au lasat pacaliti de cel care a castigat alegerile, Radu Valerica. Acesta a mai stat in Primarie doar un an, fiindca Agentia Nationala de Integritate a castigat procesul cu acesta, dupa ce l-au depistat ca si-a angajat fiica drept consilierul sau personal.…

Biden sustine „libertatea de exprimare si nediscriminarea” in universitati, unde au loc manifestații impotriva razboiului din Gaza

18:25, 25.04.2024 - Presedintele american Joe Biden „sustine libertatea de exprimare, dezbaterea si nediscriminarea” in universitati, anunta Casa Alba, in contextul unor manifestatii tensionate in campusurile americane impotriva razboiului Israelului in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Ciprian Dobre: ”Din pacate, PSD nu s-a alaturat proiectului candidaților comuni. PNL ii susține pe Horațiu Suciu la Primaria Targu Mureș și pe Mara Toganel la președinția CJ Mureș”

08:05, 19.04.2024 - Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat, dupa ședința Biroului Permanent Național, ca formațiunea sa va merge fara PSD in alegerile locale din 9 iunie, atat la nivelul Consiliului Județean Mureș, cat și la nivelul municipalitații Targu Mureș.Astfel, PNL Mureș ii va susține pe Mara Toganel la…

Netanyahu a anulat atacul de represalii imediate asupra Iranului dupa convorbirea cu Biden

19:50, 14.04.2024 -   Israelul "va cere un pret de la Iran intr-un mod si intr-un moment care ne convine", a declarat duminica ministrul cabinetului de razboi Benny Gantz, dupa atacul iranian cu drone si rachete asupra Israelului. Iranul "a facut cunostinta cu forta sistemului de securitate israelian", a adaugat Gantz,…


Ce parere ai despre aceasta stire?