Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Varză dulce cu carne de porc

Publicat:

Mod de preparare Varza dulce cu carne de porc (afumata)

Se curata verzele de foile de deasupra (care nu sunt sanatoase si nici frumoase), se taie in jumatati si se toaca fideluta, inlaturand cotorul. Frecam varza cu 1-2 lingurite de sare, sa se inmoaie.
Carnea se opareste cateva minute in apa clocotita (pentru a inlatura excesul de sare), dupa care o taiem bucati potrivite.
Intr-o tigaie larga (sau in ceaunul de tuci) punem uleiul la infierbantat.
Spalam, curatam si tocam legumele dupa preferinta (va puteti „ajuta" si de aparatul de tocat/ mini chopper, dar le tocati separat).
Intr-o…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba de dovlecii, vedeta verii: este racoritoare și te ajuta sa slabești

13:51, 05.06.2024 - Pentru ciorba de dovlecei ai nevoie de urmatoarele ingrediente:1 kg dovlecei2 morcovi1 pastarnac4 ardei rosii2 cepe mari1 legatura de leustean2 linguri de bors 4 l de apa50 ml uleisareUite cum prepari ciorba de dovlecei pas cu pas:Mai intai pregatim toate legumele. Morcovul si pastarnacul se dau pe…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

Fructe și legume aduse din strainatate, vandute in magazinele de la noi cu eticheta romaneasca. Depozit din Dambovița, inchis

07:40, 05.04.2024 - Legumele și fructele de import erau vandute ca fiind din Romania, produse in localitați renumite pentru legumicultura.Astfel, merele din Polonia erau prezentate ca mere de Voinești, varza din Macedonia drept varza de Slobozia Moara sau cartofii care proveneau din Spania erau vanduți ca fiind din Lungulețu.Depozitul…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Ardei umpluți de post: 5 rețete delicioase. Ies savuroși, nu simți ca nu au carne

10:40, 03.04.2024 - Daca vrei sa faci ardei umpluți de post, ți-am pregatit 5 rețete ideale pe care le poți face ori de cate ori vrei o mancare simpla, rapida și delicioasa. Carnea din ardei poate fi inlocuita cu o mulțime de alte ingrediente, de la legume delicioase, pana la cereale precum arpacaș, orez sau quinoa. In…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…


Ce parere ai despre aceasta stire?