Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vârsta la care femeile au parte de cele mai satisfăcătoare relaţii sexuale

Publicat:

In cadrul studiului au fost intervievate 2.600 de femei, acestea au oferit informatii privind experienta orgasmelor, atractivitatea si placerea din timpul actului sexual, scrie descopera.ro.

Raspunsurile participantelor au fost analizate in functie de grupul de varsta din care faceau parte: tinere (sub 23), varsta mijlocie (intre 23 si 35) si mature (36 de ani si peste aceasta varsta). Sase din 10 femei cu varsta peste cea mijlocie au afirmat ca au avut orgasm mult mai des si mai puternic. Comparabil cu cinci din 10 tinere care au declarat acest lucru. De asemenea, femeile din grupul

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Mureș! Un barbat in varsta de 55 de ani a fost ucis de un taur 

13:26, 20.06.2024 - Un barbat in varsta de 55 de ani, din Mureș, a avut parte de un sfarșit tragic. Oamenii legii banuiesc ca a fost atacat și ucis de un taur. Trupul neinsuflețit al omului a fost gasit pe pașune.

Un barbat s-a baricadat in casa și și-a injunghiat șoția și copiii: micuții, de 3 și 7 ani, sunt in stare grava

22:25, 23.05.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani și-a injunghiat mai intai soția și copiii in locuința lor, apoi s-a baricadat in casa: femeia nu este in pericol de moarte, dar copiii, in varsta de trei și șapte ani, sunt in stare grava. Tragedie de familie in Sicilia.

Cel mai mult migreaza din Moldova persoanele de la 25 la 34 de ani, analiza

08:21, 07.05.2024 - Grupul de varsta care cel mai mult migreaza in ultima perioada este de la 25 la 34 de ani. Republica Moldova are oameni in varsta apta de munca, doar ca aceștia nu se afla in țara. Dintre cei aflați acum in țara, intr-un viitor apropiat, mai mult de jumatate vor fi peste hotare. Sunt declarații facute…


Ce parere ai despre aceasta stire?