Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valentin îşi trăieşte dragostea în baston! Iubita, acuzaţii dure la adresa amorezului

Publicat:

Cele mai triste sarbatori pentru Valentin, tanarul condamnat la o viata in carje! Au fost sarbatori in care, in loc sa zambeasca, a plans cu lacrimi amare dupa iubita care l-a parasit fara nicio explicatie. In zadar a cautat-o peste tot, Valentin nu a reusit sa o gaseasca pe Roxana, femeia alaturi de care visa sa-si petreaca restul vietii. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! „Regele Manelelor” nu ar fi onorat un eveniment pentru care ar fi primit bani: „L-am platit sa-mi cante...”. Ce s-a intamplat in toiul petrecerii / VIDEO

13:20, 07.06.2024 - Au aparut noi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! „Regele Manelelor” nu ar fi onorat un eveniment pentru care ar fi primit bani. Iata ce s-a intamplat in toiul petrecerii, dar și ce a transmis un barbat care l-a chemat sa cante la nunta!

'Batalia' pentru Republica Moldova - Acuzații dure de la Maria Zaharova la adresa lui Marcel Ciolacu

15:25, 23.05.2024 - Declaratiile premierului roman Marcel Ciolacu, potrivit carora in Republica Moldova locuiesc doar romani, reprezinta o imixtiune grosolana in afacerile republicii, a declarat Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse, in cadrul unui briefing de presa sustinut joi, relateaza agentia oficiala…

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Serie de acuzații la adresa jucatoarei care s-a retras in secret din tenis: „Nu știu ce datoreaza statului, dar știu ce ne datoreaza noua”

09:45, 20.05.2024 - ​Camila Giorgi și-a confirmat pe 11 mai retragerea din tenis, dar fosta ocupanta a locului 26 WTA ramane in centrul atenției fiind implicata intr-o serie de scandaluri: cercetata deja pentru frauda fiscala, italianca este acum acuzata și de furt, informeaza RMC Sport.

„S-au dat bani mulți” » Mircea Lucescu, acuzații de blat la adresa unei campioane din Superliga! Clubul a raspuns: „Dezamagitor”

20:15, 02.05.2024 - Mircea Lucescu a acuzat doua echipe romanești ca au luat titlul cu blaturi. E vorba de Unirea Urziceni, in 2009, și Oțelul, in 2011. Daca prima dintre cele doua a disparut, Oțelul e in Superliga, prima din play-out, și in finala Cupei Romaniei. Oțelul a raspuns printr-un amplu comunicat dupa declarațiile…

Diana Șoșoaca, acuzații de tentativa de omor la adresa unui lider SOS Romania. Ce s-ar fi intamplat

13:55, 15.04.2024 - Dupa scandalul public cu viitorul fost soț, senatorul de Iași Diana Șoșoaca vine cu un nou scandal, aceasta vorbind despre acuzații de tentativa de omor la adresa unui lider SOS Romania. Diana Șoșoaca, din nou in atenția opiniei publice In ultima perioada opinia publica din Romania a fost cu ochii ațintiți…

Acuzatii fara precedent la adresa lui Alexandru Rafila: „Asta face ministrul Sanatații de cateva luni. Abuz, manipulare și bete in roate”

11:00, 14.04.2024 - Dupa ce, sambata, in cadrul unui interviu, ministrul Alexandru Rafila a acuzat ONG-ul Daruieste Viata ca refuza sa puna la dispozitia ministerului documentele legate de noul spital, Oana Gheorghiu i-a dat acestuia o replica dura.

Fiul Dianei Sosoaca rupe tacerea! Tanarul a facut acuzatii grave la adresa tatalui sau vitreg: "A batut-o pe mama..." / VIDEO

21:20, 04.04.2024 - Scandalul dintre Diana și Silvestru Șoșoaca ia amploare! Prezenți in sala de judecata, unde magistrații trebuie sa decida daca prelungesc sau nu ordinul de protecție, martor in dosarul celor doi soți a fost chiar fiul Dianei Șoșoaca. Tanarul a rupt tacerea și a facut acuzații grave la adresa tatalui…


Ce parere ai despre aceasta stire?