Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vâlcea: Arestat pentru că şi-a agresat sexual fiica

Publicat:

Un barbat, de 47 de ani, din municipiul , cercetat pentru agresiune sexuala si violenta in familie, savarsite asupra fiicei sale, in varsta de 15 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Din cercetari a reiesit ca, la ... Post-ul Valcea: Arestat pentru ca si-a agresat sexual fiica apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupta pentru avere dezumanizeaza. Un tata din Fratauții Noi agresat de fiica dar și de ginere și nepot de la o suprafața de teren

20:00, 25.06.2024 - Polițiștii din Galanești au deschis dosar penal privind infracțiunile de „violența in familie” și „violare de domiciliu” in cazul unui barbat de 65 de ani din Fratauții Vechi. Acesta a fost agresat in curtea casei sale de fiica dar și de ginere și de nepotul sau de 20 de ani. Scandalul a pornit de la…

Un fiu a fost arestat in Cluj dupa ce și-a agresat mama. Femeia de 80 de ani a ajuns la spital

20:50, 23.06.2024 - Un clujean in varsta 56 de ani din Huedin a fost reținut de polițiști dupa ce și-a batut mama. Femeia se afla in locuința sa din orașul Huedin, fiul acesteia ar fi devenit violent in contextul unor discuții contradictorii, agresand-o cu un cuțit și provocandu-i o rana la nivelul coapsei stangi.„La data…

Asistentul medical, care a agresat 2 minore internate la psihiatrie, a fost arestat preventiv

10:05, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza News.ro.

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Un barbat și-a urmarit soția in trafic, a spart geamul masinii acesteia si a agresat-o. Polițiștii l-au arestat

14:45, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani din București si-a urmarit sotia in trafic, i-a spart geamurile de la masina cu un obiect contondent, a lovit-o, iar ulterior a vrut sa fuga din tara. A fost retinut si, ulterior, arestat preventiv.

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?