Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Văduva lui Robin Williams, dezvăluiri tulburătoare despre lupta actorului cu boala. Ultimele luni dinaintea sinuciderii: "Este o poveste personală, tragică şi sfâşietoare"

Publicat:

La doi ani dupa ce actorul s-a sinucis, pe 11 august 2014, sotia sa, , inca incearca sa inteleaga boala de creier de care suferea actorul si de care nu stia, dementa cu corpi Lewy (LBD), si a scris un eseu tulburator despre lupta sotului ei in revista Neurology.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion, despre lupta cu boala ingrozitoare de care sufera: „Abia puteam sa merg și imi lipsea foarte mult sa traiesc”

17:30, 11.06.2024 - Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu emoționant pentru People ca fiii sunt cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai dificile și au ajutat-o sa fie puternica și sa lupte impotriva bolii autoimune de care artista sufera.

Celine Dion, noi dezvaluiri cutremuratoare din lupta cu boala: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare...”

16:55, 11.06.2024 - Celine Dion nu are de gand sa permita ca problemele sale de sanatate sa o impiedice sa cante din nou. Recent, artista a facut noi dezvaluiri cutremuratoare din lupta cu boala. A ținut sa puncteze, de asemenea, ca intr-o zi va reveni pe scena in fața fanilor sai.

Celine Dion, detalii tulburatoare despre boala cu care se lupta

16:25, 08.06.2024 - Celine Dion se confrunta cu o afecțiune grava care i-a transformat complet viața. Intr-un interviu tulburator, cantareața a marturisit ca a avut spasme musculare atat de intense incat i-au fracturat coastele, conform The Guardian.

Celine Dion, detalii sfașietoare despre lupta cu boala. Artista face terapie aproape zilnic: „Am avut coaste rupte...”

22:50, 07.06.2024 - Celine Dion a oferit detalii sfașietoare despre lupta cu booala. Artista a dezvaluit ca face terapie de cinci ori pe saptamana. Prin ce momente grele a trecut celebra cantareața, ar și ce planuri are.

Dezvaluiri despre Anna Torok: Cine este femeia alaturi de care Florin Piersic traiește o adevarata poveste de dragoste

12:15, 10.05.2024 - Dezvaluiri despre Anna Torok: Cine este femeia alaturi de care Florin Piersic traiește o adevarata poveste de dragosteAflat intr-un moment de cumpana, dupa ce a ajuns pe patul de spital, maestrul Florin Piersic are alaturi persoane dragi. Una din acestea este Anna Torok, femeia de care actorul traiește…

Florin Piersic, dezvaluiri tulburatoare despre sora lui, care s-a stins din viața la doar 15 ani in urma unui incident dramatic: „Cea mai mare durere”

13:40, 22.04.2024 - In varsta de 88 de ani, indragitul actor clujean Florin Piersic a caștigat inimile publicului prin interpretarile sale autentice din numeroasele filme și piese de teatru in care a jucat. Puțini insa știu ca marele actor a avut o sora care a pierit in condiții dramatice. Lucica a fost, de fapt, protagonista…

Numele unei romance, gravat pe masinile Tesla. Femeia face dezvaluiri dure despre Elon Musk: „Vreau doar scuze”

13:20, 20.04.2024 - O romanca are numele gravat pe mașinile Tesla, dupa ce a contribuit foarte mult la crearea mașinii. Cu toate acestea, se lupta de ani de zile cu cel mai bogat om din lume. De ce? Femeia care face dezvaluiri incendiare despre Elon Musk Cristina Balan este femeia care se lupta de mai bine de un […] The…

Codrin Ștefanescu, dezvaluiri tulburatoare despre boala și Liviu Dragnea: „Am primit o amanare de la doamna cu coasa! Nu-l voi ierta! Cand te injunghie fratele tau, e dureros!” EXCLUSIV

17:35, 04.04.2024 - Codrin Ștefanescu, o figura mai mult decat cunoscuta a politicii dambovițene, e la un pas sa se mandreasca ca se numara printre cei care au reușit sa invinga cancerul. La 55 de ani, fostul numar doi al Partidului Social Democrat, din perioada in care liderul absolut se numea Liviu Dragnea, a trecut…


Ce parere ai despre aceasta stire?