Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccin anti-COVID pentru bebeluşi - Compania BioNTech anunţă rezultatele testelor în câteva luni

Publicat:

asteapta pentru luna septembrie rezultatele de la testele vaccinului anti-COVID-19 in cazul copiilor mici, inclusiv al bebelusilor incepand cu sase luni, relateaza joi agentia Reuters. Cele pentru copii intre 5 si 12 ani sunt asteptate in iulie. "In iulie ar putea fi disponibile primele rezultate pentru cei intre 5 si 12 ani, in septembrie pentru copiii mai mici", a declarat pentru publicatia germana CEO-ul , potrivit Agerpres.
Evaluarea datelor va dura intre patru si sase saptamani.

Iar "daca totul merge bine, imediat ce vor fi…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campania secreta a Pentagonului pentru a discredita vaccinul anti-COVID chinezesc

08:05, 17.06.2024 - In plina pandemie de COVID-19, armata Statelor Unite a lansat o campanie secreta pentru a contracara ceea ce percepea ca o influența crescanda a Chinei in Filipine. Aceasta operațiune clandestina, dezvaluita pentru prima data de o investigație Reuters, avea ca scop sa semene indoiala cu privire la siguranța…

NATO isi va intari capabilitatile nucleare, anunța secretarul general al Alianței

11:10, 13.06.2024 - Statele membre ale Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord isi vor intensifica actiunile impotriva tentativelor ruse de a destabiliza tarile organizatiei, a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, informeaza Reuters.

Hamas și Jihadul Islamic anunța ca sunt gata sa ajunga la un acord in Gaza

00:25, 12.06.2024 - Hamas si Jihadul Islamic sunt „pregatite sa incheie” un acord pentru a pune capat razboiului din Fasia Gaza, au afirmat cele doua grupari palestiniene intr-un comunicat comun publicat marti, relateaza Reuters, preluata de news.ro.

Ucraina anunța ca a lovit trei sisteme rusesti de aparare antiaeriana din Crimeea

17:40, 10.06.2024 - Armata ucraineana a declarat ca a avariat in timpul noptii trei sisteme rusesti de aparare sol-aer, in atacuri cu rachete desfasurate in peninsula Crimeea ocupata de Moscova, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Perchezitii de amploare cu sute de politisti in trei landuri germane in ancheta privind lovitura de stat pregatita de „Reichsbuerger”

17:41, 04.06.2024 - Peste 700 de politisti au perchezitionat marti proprietati din trei landuri germane asociate cu doi suspecti din grupul de extrema dreapta "Reichsbuerger" care a complotat pentru rasturnarea guvernului, a anuntat biroul procurorului federal, citat de Reuters.Mandatele de perchezitie au vizat un barbat…

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Nicușor Dan anunța: Peste 8.000 de cladiri vor intra in evaluarea preliminara din punct de vedere al riscului seismic

15:55, 10.04.2024 - Primaria Capitalei anunța ca incepe evaluarea preliminara a imobilelor din punct de vedere al riscului seismic. Nicusor Dan, a declarat miercuri, 10 aprilie, ca peste 8.000 de cladiri urmeaza sa intre in acest program, in scopul stabilirii ordinii expertizarii si ulterior al consolidarii lor, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?