Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vacanţă de coşmar în Grecia pentru un turist român: O mizerie absolută, pături slinoase, saltea cu dâmburi, prize care ies din perete

Publicat:

Un galatean care s-a intors din vacanta din Grecia a povestit experienta de cosmar pe care a avut-o in luna septembrie in tinuturile elene, in ceea ce priveste cazarea. „Ajungi si descoperi ca ceea ce ai platit la pret dublu e de o mizerie absoluta”, este concluzia acestuia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman a mers in vacanța in Grecia cu mașina electrica. Cat l-a costat drumul

10:10, 28.06.2024 - Un turist roman a impartașit pe rețelele sociale experiența sa de a calatori cu o mașina electrica din București pana in insula greceasca Paxos. Barbatul, care a preferat sa ramana anonim, a evidențiat avantajele financiare ale calatoriei sale, declarand ca intregul cost al transportului s-a ridicat…

Experiența de coșmar a unor romani aflați in vacanța : „Hai ca ma ia cu leșin, sper sa nu am nevoie”

23:06, 27.06.2024 - Romanii aleg tot mai des sa-și petreaca vacanța de vara in strainatate, in special in țari aflate relativ aproape, Grecia, Turcia sau Bulgaria. Doar ca uneori au parte de experiențe neplacute și sunt vulnerabili in fața unor evenimente neprevazute.

Pațania unui turist roman, in drum spre Grecia: „Atenție, se baga apa in benzina, in Bulgaria. S-a aprins martorul”

14:20, 25.06.2024 - Un turist roman a reclamat pe un grup de Facebook destinat vacanțelor in Grecia ca a alimentat cu benzina indoita cu apa in Bulgaria. Barbatul spune ca i s-a aprins „martorul Check-in Engine la bord”, imediat dupa ce a alimentat.

FOTO. Vacanța de coșmar in Grecia pentru o familie de romani. Cum a ramas fara mașina, bani și documente: „Au intrat peste noi”

13:10, 25.06.2024 - Vacanța unei familii de romani in Grecia s-a transformat intr-un adevarat coșmar dupa ce a fost pradata de hoți in vila in care era cazata. Chiar din prima zi, romanii au ramas fara mașina, bani și documente. Turiștii au mers cu mașina in vacanța in peninsula Halkidiki și au ajuns la cazare sambata…

Vacanța de coșmar pentru o familie de romani care a mers in Grecia cu mașina: a ramas fara BMW, bani și documente. „A intrat peste noi in casa”

18:01, 24.06.2024 - O familie de romani, care a mers cu mașina in vacanța in peninsula Halkidiki, Grecia, a trecut prin clipe de coșmar. Le-a fost furata mașina din parcare, in care aveau documente, bunuri și bani. „A intrat peste noi in casa”, a povestit proprietara mașinii.

Vacanța unor romani in Grecia s-a transformat intr-un coșmar: Au ramas fara mașina, bani și documente, dupa ce hoții au intrat in vila

14:40, 24.06.2024 - O familie de romani a fost jefuita chiar in prima zi de vacanța in Grecia, in peninsula Halkidiki. Au ramas fara mașina, documente și bani. Hoții au intrat in vila in care erau cazați, au luat cheia mașinii și au furat-o din parcare. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Ce au putut sa pațeasca doi romani aflați in Grecia. Vacanța lor s-a transformat intr-un coșmar inainte sa ajunga la destinație

15:15, 11.06.2024 - O romanca a impartașit in mediul online ghionionul de care a avut parte inca din prima zi a vacanței in Grecia. Iata ce au pațit ea și soțul sau atunci cand au oprit sa se odihneasca!

Știrile Antena Stars. Momente de coșmar pentru o romanca, dupa ce a vrut sa divorțeze de soțul grec. Barbatul ar fi vrut sa o omoare de fața cu copiii. Ce alte acuzații ii mai aduce

17:25, 29.05.2024 - O romanca susține ca a trait un coșmar in perioada in care se afla in Grecia. Maria a reușit sa se intoarca in Romania, dar nu fara scandal. Tatal copiilor ei o acuza ca i-a rapit pe cei mici, in timp ce ea spune ca a fost la un pas de a fi omorata.


Ce parere ai despre aceasta stire?