Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

V for Vintage şi Portobello Road market: un mix cu accente londoneze

Publicat:

Perioada: 05 Aprilie 2014 - 06 Aprilie 2014

Interval orar 11:00-20:00

Locatie: Bucuresti/

 

V for Vintage e cel mai mare targ de design romanesc si cultura vintage, iar , din Londra, e cea mai faimoasa piata de antichitati din lume. 

Pe 5 si 6 aprilie, la , mixul de imagini, conversatii, personaje, comori si senzatii care le caracterizeaza pe amandoua isi gaseste cea mai buna exprimare intr-o editie a targului V for Vintage desfasurata in cel mai pur stil britanic: V for !

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

SWEAT, rețeaua de fitness din cadrul Grupului MedLife, se extinde cu o noua locație in București, cartierul Aviatorilor

13:35, 21.06.2024 - Noua sala SWEAT by MedLife se desfașoara pe o suprafața de aprox. 1000 mp. și susține angajamentul fața de medicina holistica, prin spectrul complet de servicii fitness & wellness, de la antrenamente funcționale la fizio-kinetoterapie, masaj și spa.

Detalii mai puțin știute din viața lui Ed Sheeran. L-a lovit din greșeala pe Justin Bieber in cap cu o crosa de golf. „Eram in Japonia”

17:50, 17.06.2024 - Ed Sheeran revine la București pe 24 august. Artistul va canta pe Arena Nationala, pentru un singur concert care face parte din turneul "Mathematics World Tour", inceput in martie 2022. Mathematics Tour introduce un nou concept de scena 360 de grade, in care publicul va sta in jurul scenei situate in…

Zboruri directe din Oradea catre Bucuresti si Londra

16:45, 14.06.2024 - Primaria Oradea a anuntat, vineri, zboruri directe catre Bucuresti si Londra operate de compania aeriana HiSky incepand din luna octombrie. Conform unui comunicat transmis de primarie, HiSky va opera aceste zboruri ca urmare a acordului de asociere in participatie semnat in aprilie cu compania Air Oradea,…

INTERVIU DJ Suv: „Diferența intre Bristol și Londra e exact cea dintre Timisoara si Bucuresti”

10:41, 12.06.2024 - Britanicul DJ Suv a revenit la Timișoara pentru o petrecere inedita care s-a desfașurat pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul reprezentand o excursie sonora colorata cu ritmuri speciale. Dupa ce vaporul a navigat pe Bega din Timișoara pana in Sanmihai și inapoi, distracția a continuat la Darc pe Mal,…

FOTO Cum arata Dacia Duster pregatita de razboi: Unde poate fi vazuta in aceasta perioada

23:05, 23.05.2024 - Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2024, cel mai mare eveniment regional dedicat apararii și securitații, se desfașoara anul acesta intre 22 și 24 mai, la București, pe platforma Romaero Baneasa.

Prognoza speciala de 1 Mai pentru București. Va fi cald, dar meteorologii anunța ploi

11:41, 30.04.2024 - ANM a emis o prognoza speciala pentru București, pentru perioada 30 aprilie – 2 mai. Vremea va fi calda, normala pentru aceasta perioada, dar vor fi ploi și intensificari ale vantului, spun meteorologii.

Liviu Moroiu, prima reacție dupa ce nu a fost ales pentru echipe la „Chefi la cuțite”. A refuzat cuțitul de aur: „Gestul meu a fost ințeles greșit”

09:40, 21.04.2024 - Liviu Moroiu, concurentul de la „Chefi la cuțite” care a refuzat cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu, nu a fost ales pentru echipe in show-ul culinar de la Antena 1. El a postat un mesaj in care spune ca gestul sau a fost ințeles greșit.Un val de controverse s-a iscat pe rețelele de socializare,…

Sorin Grindeanu, despre livrarea noilor garnituri de metrou: 'Perioada romantica din Romania a trecut'

22:20, 08.04.2024 - Sorin Grindeanu a intrat tare in firma care trebuie sa livreze noile garnituri de metrou in București și a atras atenția asupra penalitaților pe care le au deja de platit din cauza intarzierilor repetate.


Ce parere ai despre aceasta stire?