Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

USR își alege noul președinte, după demisia lui Drulă. Elena Lasconi, favorită. Doi candidați s-au restras din cursă

Publicat:
USR își alege noul președinte, după demisia lui Drulă. Elena Lasconi, favorită. Doi candidați s-au restras din cursă

Luni și marți se desfașoara primul tur al alegerilor pentru președinția USR. Președintele USR este ales de fiecare membru al partidului, prin vot direct, pe o platforma online. Șase membri USR au fost validați in competiția pentru președinția partidului.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV. Elena Lasconi: „Daca voi fi președintele Romaniei, voi fi un președinte pentru popor, din popor și nu din colivie”

04:50, 21.06.2024 - Candidata la președinția USR și vazuta ca potențial candidat la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi a vorbit intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul” despre relația cu Dominic Fritz, despre cum s-a decis sa candideze la președinția USR și daca e Romania pregatita sa aiba o femeie-președinte.

Cine sunt cei 6 candidați validați pentru funcția de președinte USR dupa demisia lui Catalin Drula

11:11, 19.06.2024 - USR a validat șase candidaturi pentru șefia partidului la alegerile care vor avea loc saptamana viitoare, luni și marți. Inițial zece membri iși anunțasera intenția de a camdida pentru conducerea partidului, dupa demisia lui Catalin Drula. Președintele USR va fi ales de fiecare membru al partidului,…

Patru candidați la președinția USR, eliminați din start - Cine sunt cei șase candidați validați

10:40, 19.06.2024 - Candidatura a șase membri USR a fost validata in cursa pentru președinția USR. Președintele USR va fi ales de fiecare membru al partidului, prin vot direct, pe o platforma online, așa cum prevede statutul.Lista candidaților validați: 1. Elena Lasconi – 52 ani, Campulung, Arges.

Mai mulți candidați la președinția partidului decat procente in alegeri - Cine sunt cei 10 candidați la șefia USR

11:21, 17.06.2024 - Uniunea Salvati Romania anunta luni ca 10 membri USR si-au depus candidatura pentru presedintia USR pana duminica noaptea, la ora 24.00, in termenul stabilit. Elena Lasconi, primarul din Campulung, a transmis ca refuza sa stea cu mainile in san si sa priveasca cum se duce de rapa democratia din tara…

Zece membri USR s-au inscris in cursa pentru președinția partidului, dupa anunțul demisiei lui Drula

11:10, 17.06.2024 - Uniunea Salvati Romania (USR) anunta, luni, ca in total zece membri ai formațiunii și-au depus candidatura pentru președinția partidului, pana duminica noaptea. Primarul din Campulung, Elena Lasconi, candidat pentru aceasta funcție, a spus ca iși dorește sa salveze democrația.

CATALIN DRULA ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA Noua candidați pentru președinția USR

08:20, 17.06.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, si-a anuntat demisia dupa rezultatele alegerilor din 9 iunie. The post CATALIN DRULA ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA Noua candidați pentru președinția USR first appeared on Informatia Zilei .

Reacții rapide dupa demisia lui Drula. Fritz iși asuma candidatura pentru președinția USR, Elena Lasconi ca „nu exclude”

16:50, 10.06.2024 - Primarul reales al Timișoarei și primarița orașului Campulung, și ea realeasa, ar putea fi doi dintre membrii USR care intra in cursa pentru președinția USR, dupa demisia președintelui Catalin Drula.

Catalin Drula a DEMISIONAT: președintele USR, a anunțat ca va organiza alegeri pentru președinția partidului și nu mai candideaza

13:30, 10.06.2024 - Catalin Drula a DEMISIONAT: președintele USR, a anunțat ca va organiza alegeri pentru președinția partidului și nu mai candideaza Catalin Drula a DEMISIONAT: președintele USR, a anunțat luni ca va organiza alegeri pentru postul de președinte al partidului și nu va mai candida la aceste alegeri. El a…


Ce parere ai despre aceasta stire?