Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

USR: Doi membri în cursa pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

Publicat:
USR: Doi membri în cursa pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

Doua persoane s-au inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidentiale. Au fost anuntate primele doua nume in cursa interna pentru desemnarea candidatului USR la prezidentiale. Este vorba de si de , a anuntat joi purtatorul de cuvant al USR, . „Vor merge in fata Congresului pentru a […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol si foto: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO 'Surpriza' la alegerile USR pentru desemnarea candidatului la prezidențiale: Cate voturi a obținut Elena Lasconi

17:10, 29.06.2024 - USR a organizat, sambata, un congres extraordinar pentru a alege membrii Biroului National dar si candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Elena Lasconi, Octavian Berceanu și Dumitru Stanca - au fost cei trei 'prezidențiabili' dintre care membrii USR au avut de ales, astazi.

USR: Trei candidaturi validate in competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale

18:50, 27.06.2024 - Comisia Electorala a USR a validat joi candidaturile a trei membri ai partidului care s-au inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale: Elena Lasconi, Dumitru Stanca, Octavian Berceanu.

Doua nume in cursa interna pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidentiale. Cu cine se va confrunta Elena Lasconi

14:41, 27.06.2024 - Doi candidați s-au inscris in competitia interna pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidentiale - Elena Lasconi si Dumitru Stanca, a anunțat joi purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu.

Dintre ei se va alege candidatul USR la prezidențiale. Cine sunt persoanele aflate in competiția interna

14:40, 27.06.2024 - Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu a declarat joi ca in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale s-au inscris Elena Lasconi si Dumitru Stanca.

Elena Lasconi și Dumitru Stanca s-au inscris in competiția din USR pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

14:40, 27.06.2024 - Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu a declarat joi ca in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale s-au inscris Elena Lasconi si Dumitru Stanca.

Alegeri prezidențiale: 2 candidați s-au inscris in cursa din USR pentru desemnarea candidatului

14:15, 27.06.2024 - USR are doi candidati inscrisi pentru cursa prezidentiala, Elena Lasconi si Dumitru Stanca, decizia urmand a fi luata sambata in Congres, a anuntat joi purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionut Mosteanu, conform news.ro.

Elena Lasconi va intra in cursa interna din USR pentru prezidențiale. Ce spune primarul despre o alianța cu PNL

14:41, 26.06.2024 - Noul presedinte al USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri ca isi va depune candidatura pentru presedintia Romaniei, ea precizand ca trebuie sa o faca cel tarziu joi, pentru ca pe 29 iunie in USR va fi organizat un congres, unde „functioneaza democratia”, astfel ca probabil vor avea mai multi candidati…

Ciolacu anunța convocarea Congresului PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale: „E aproape imposibil sa nu avem candidat”

17:40, 04.06.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marti ca este „aproape imposibil” ca partidul sau, care este cel mai mare din Romania, sa nu aiba candidat pentru functia de presedinte al tarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?