Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Usain Bolt, Stephen Curry și Katie Ledecky, printre cele mai influente personalități din lume

Publicat:

Celebrul sprinter jamaican , starul baschetului american și marea vedeta a natației figureaza pe lista anuala a celor mai influente 100 de personalitați din lume, stabilita de revista americana Time.

Pilotul englez , campionul mondial en titre din Formula 1, figureaza la rândul sau pe aceasta lista cu personalitați din toate domeniile, alaturi de jucatoarea indiana de tenis , sursa de inspirație pentru o întreaga țara, conform publicației din .

În vârsta…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lewis Hamilton nu confirma intentia de a cumpara o echipa de MotoGP

09:30, 05.07.2024 - Pilotul britanic Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, nu a confirmat intentia de a achizitiona in curand o echipa de MotoGP, dar nu a exclus aceasta posibilitate, joi, la Silverstone, unde va avea loc in acest weekend Marele Premiu al Marii Britanii, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

F1: Lewis Hamilton s-a impus in sesiunea a doua a antrenamentelor libere inaintea MP al Spaniei

20:25, 21.06.2024 - Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) s-a impus vineri seara in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere inaintea Marelui Premiu al Spaniei, etapa a 10-a a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Montmelo.

Peste 10 țari au refuzat sa semneze declarația finala a Summitului privind Ucraina

18:10, 16.06.2024 - Documentul final al conferinței din Elveția privind Ucraina, care a avut loc in perioada 15-16 iunie, a fost susținut de 80 de țari din 92. Lista țarilor a fost publicata de ziarul 20min pe 16 iunie. Se remarca faptul ca printre cei care au susținut declarația s-au numarat Statele Unite, Canada, Marea…

Oscar Piastri, de la McLaren, a dominat ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola, in Formula 1

17:10, 18.05.2024 - Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al regiuni Emilia Romagna, desfasurata sambata pe circuitul de la Imola (Italia), pe care si-a pierdut viata in urma cu 30 de ani triplul

Formula 1: Cine a ciștigat Marele Premiu al Chinei

15:30, 20.04.2024 - Pilotul olandez Red Bull a ciștigat la Marele Premiu al Chinei a cincea calificare consecutiva de la inceputul sezonului. Acest lucru nu a mai fost realizat niciodata in F1, Lewis Hamilton și Sebastian Vettel avind fiecare patru pole position-uri consecutive. Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max…

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Pilotul favorit sa-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull in 2025

13:55, 09.04.2024 - ​Este agitație mare pe piața transferurilor din Formula 1 dupa ce Lewis Hamilton a ales sa plece la Scuderia Ferrari. S-a eliberat un loc important la Mercedes, dar speculații au existat și despre viitorul coechipier al lui Max Verstappen la RedBull.


Ce parere ai despre aceasta stire?