Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urmează o „apocalipsă a insectelor”, avertizează cercetătorii: „Dovezile sunt clare”

Publicat:

Un studiu international asupra viitorului insectelor in scenariul schimbarilor climatice a constatat ca scaderea numarului insectelor va reduce in mod drastic capacitatea omenirii de a construi un viitor durabil.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii avertizeaza: 'Substanțele chimice veșnice' sunt absorbite prin piele in cantitați alarmante

03:05, 01.07.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Birmingham aduce informații ingrijoratoare despre substanțele chimice PFAS, cunoscute și sub numele de „substanțe chimice veșnice".PFAS sunt o clasa de aproximativ 16.000 de compuși chimici.

A fost descoperita o autostrada a insectelor. Este considerata „una dintre marile minuni ale naturii”

00:35, 13.06.2024 - Cercetatorii au descoperit o autostrada a insectelor in Pirinei, la granița dintre Franța și Spania. In fiecare toamna, 17 milioane de muște, viespi, fluturi și libelule se revarsa in culoarul de 30 de metri lațime. Calea de migrație a fost numita „una dintre marile minuni ale naturii”.

Fabulos! Oamenii de știința au descoperit o planeta pufoasa, atat de ușoara, ca ar putea pluti pe apa!

22:20, 15.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit o planeta „pufoasa”, atat de ușoara incat ar pluti pe apa. Planeta este mult mai mare decat Jupiter. Cercetatorii o studiaza și spun ca astfel ar putea ințelege modul in care se formeaza și evolueaza planetele.

O baterie produsa de chinezi, viitorul mașinilor electrice. Funcționeaza pe baza de apa

19:45, 08.05.2024 - Cercetatorii chinezi au facut o descoperire care promite sa revoluționeze mașinile electrice. Inginerii au dezvoltat o baterie pe baza de apa, mult mai sigura. De doua ori mai eficienta decat acumulatorii cu litiu. Citește și Banii Mioveniului – ingropati de grandomania primarului Georgescu in proiecte…

Percepția imbatranirii: cum se schimba perspectiva asupra batraneții odata cu trecerea timpului

16:10, 30.04.2024 - Un nou studiu publicat de Asociația Americana de Psihologie sugereaza ca percepția asupra imbatranirii este subiectiva și se schimba odata cu trecerea timpului. Cercetatorii au analizat datele a 14.056 de participanți din Studiul German privind Imbatranirea și au descoperit ca adulții de varsta mijlocie…

Ceva masiv se ascunde in sistemul nostru solar: cercetatorii au tot mai multe dovezi clare

02:35, 29.04.2024 - De-a lungul anilor, cercetatorii au cautat sa dezvaluie misterul unei planete ascunse la marginea exterioara a sistemului nostru solar. Studii recente arata ca aceasta planeta, numita Planeta 9, ar putea exista cu adevarat.

„Asta va fi apocalipsa”. Lukasenko avertizeaza ce poate urma daca Rusia va fi fortata prea mult

19:00, 25.04.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a avertizat cu privire la o apocalipsa nucleara daca Rusia va continua sa fie presata de Occident, intr-un discurs rostit joi la Minsk si preluat de presa belarusa, potrivit DPA, scrie observatornews.ro .

Science Report: Elicopterul Ingenuity mai are cateva secrete, dar nu le vom afla decat daca mergem pe Marte

10:40, 18.04.2024 - Misiunea elicopterului Ingenuity este departe de a se fi incheiat. El va colecta date pentru posibil inca 20 de ani, insa nu le mai poate transmite pe Terra, anunța specialiștii NASA. Alte știri din Science Report: ● NASA confirma (iar) faptul ca misiunea Dragonfly va fi lansata in 2028 ● Cercetatorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?