Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"URECHEA DIAVOLULUI", descoperirea ULUITOARE făcută în "AJUN DE LUNĂ PLINĂ"

Publicat:

Descoperirea a avut loc vineri, 'in ajun de Luna plina', iar numele dat prețioasei pepite A fost inspirat de faptul are o greutate care duce cu gandul la 'natura mistica a succesiunii de trei ori a cifrei 6', iar forma sa 'seamana cu o ureche ascuțita', atribuita in general 'creaturilor diabolice', explica un comunicat de presa al administrației districtului Bodaibinski, in care este situata exploatarea miniera Ugajan, scrie Agerpres.

Mașinile de filtrare ale acestei companii, proprietara respectivului zacamant din Siberia, au aruncat din greșeala enorma pepita intrucat nu au detectat…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire uluitoare facuta de oamenii de știința britanici: Hipopotamii zboara. „Este naucitor!”

17:11, 03.07.2024 - O analiza minuțioasa, efectuata de oamenii de știința de la Colegiul Regal Veterinar din North Mymms, Hertfordshire, a unor videoclipuri cu hipopotami a aratat ca, in momentul in care cand ating viteza maxima, mamiferele... zboara, relateaza The Guardian.

Descoperire macabra facuta de un calugar de la Manastirea Rarau

23:40, 29.06.2024 - Un barbat de 42 de ani din Campulung Moldovenesc dat disparut de acasa de cateva zile a fost gasit mort plutind pe un iaz. Descoperirea macabra a fost facuta de un calugar de la Manastirea Rarau care se afla la cules ciuperci in zona numita popular Piatra Zimbrului. A fost anunțata Poliția Vatra Dornei…

Descoperirea uluitoare a sandalei militare romane in Germania

19:00, 26.06.2024 - Intr-un colț liniștit al Germaniei, aproape de un vechi fort roman auxiliar din Oberstimm, arheologii au facut o descoperire extraordinara: resturile unei sandale militare romane de acum 2.000 de ani. Acest obiect rar, gasit in timpul sapaturilor la o așezare civila de pe marginea fortului, ne ofera…

Descoperirea uimitoare facuta de un norvegian in curtea sa. Cum a dat peste o comoara VIDEO

18:45, 05.06.2024 - O zi obișnuita de munca s-a transformat in una cu totul speciala, dupa ce un norvegian a descoperit o sabie vikinga, care dateaza de acum 1.000 de ani și care prezinta inscripții ce ar putea oferi informații noi despre cultura nordica, relateaza Independent.

PRINȘI CU CATEVA KILOGRAME DE DROGURI Descoperirea uimitoare facuta de polițiștii germani in mașina unor romani

12:10, 05.06.2024 - Conform polițiștilor, aceștia aveau in mașina opt kilograme dintr-o substanța psihoactiva din grupa catinonei, interzisa in Germania. The post PRINȘI CU CATEVA KILOGRAME DE DROGURI Descoperirea uimitoare facuta de polițiștii germani in mașina unor romani first appeared on Informatia Zilei .

Imagini uluitoare in plina campanie electorala. Un membru al PSD Turda arunca cu bani catre cetațeni

17:15, 30.05.2024 - Din imaginile video se observa cum barbatul, imbracat in vesta roșie, incepe sa imparta bancnote mai multor oameni sranși in jurul sau, iar la un moment dat chiar arunca cu banii in aer spre bucuria mulțimii.

Descoperirea ingrijoratoare facuta de oamenii de știința in legatura cu dieta ketogenica

14:06, 29.05.2024 - Un nou studiu realizat de oamenii de știința de la UTHealth San Antonio arata ca dietele ketogenice pot grabi imbatranirea inimii și a rinichilor. Concluziile ingrijoratoare au fost facute publice in Science Advances, relateaza Medical News Today.

Descoperire uluitoare pe fundul marii. A fost identificata o creatura cu 170 de ochi

16:00, 18.04.2024 - Cum arata creatura cu 170 de ochiProsthiostomum huidongense, cunoscut și ca viermele plat marin Huidong, este o creatura de dimensiuni mici, cu o lungime de aproximativ jumatate de centimetru. Are un corp oval, capete rotunjite și o culoare rozalie, care il face distinct in peisajul submarin. Aspectul…


Ce parere ai despre aceasta stire?