Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urarea făcută de Dana Budeanu lui George Simion la nuntă. Criticul de modă nu s-a putut abţine: „Respect încă o dată! Infinit”

Publicat:

i-a facut cateva urari publice lui . Criticul de moda a postat cateva mesaje dupa marele eveniment. Vedeta a felicitat modul in care a ales acesta sa iși sarbatoreasca unul din cele mai importante evenimente din viața sa. Liderul AUR s-a bucurat de prezența tuturor romanilor care au dorit sa ii fie […] The post Urarea facuta de lui la nunta. Criticul de moda nu s-a putut abtine: „Respect inca o data! Infinit” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion și-a cheltuit cadoul de nunta de 400.000 de euro! Soția a devenit bugetara/ Declarație de avere

19:41, 20.06.2024 - Liderul AUR, George Simion, și-a cheltuit mica avere primita cadou la nunta cu frumoasa Ilinca. Și apropo de soția sa, aceasta s-a angajat pe un post calduț de bugetar, deși Simion e lider al Opoziției și critica des cheltuielile mult prea mari ale statului roman.

George Simion, vizat in dosarul lui Silvestru Șoșoaca. Liderul AUR ar fi instigat la falsificarea listelor cu semnaturi

13:06, 05.06.2024 - Președintele partidului AUR, George Simion, este vizat de procurorii Parchetului General in dosarul in care Silvestru Șoșoaca este cercetat pentru falsificarea semnaturilor depuse pentru candidatura la alegerile europarlamentare, informeaza Digi24, citand surse judiciare. Parchetul General a confirmat…

Muzeul din Barlad anuleaza programul dedicat Noptii Muzeelor. Din respect fata de public, organizeaza cateva activitati

00:15, 16.05.2024 - DECIZIE… Muzeul „Vasile Parvan” a anuntat ca activitatile pregatite pentru Noaptea Muzeelor nu vor mai avea loc. „In acest an, o buna parte a institutiilor muzeale din Romania, nu isi vor mai deschide larg portile cu prilejul Noptii Muzeelor. In conditiile in care truditorii din sistemul muzeal, ca…

George Simion ii cere lui Marcel Ciolacu sa vina mai repede cu noua Lege a salarizarii

14:50, 13.05.2024 - Liderul AUR, George Simion, ii cere premierului Marcel Ciolacu, președinte PSD, sa reduca taxarea muncii. „PNL-PSD refuza intenționat sa vina cu noua lege a salarizarii, sa elimine sporurile nesimțite la stat și sa reduca impozitarea muncii”, afirma Simion, informeaza Mediafax.

George Simion se dezlanțuie: Dusmanul nostru politic este o creatura hidoasa, sovina, numita UDMR!

23:50, 12.05.2024 - Liderul AUR, George Simion, a declarat duminica, la evenimentul de lansare a candidatilor la europarlamentare desfasurat in cetatea din Ardud, ca dusmanul politic in acest judet este "o creatura hidoasa, sovina, numita UDMR", relateaza Agerpres.

Bianca Dragușanu, apariție demna de prima pagina! Vedeta i-a innebunit pe fani! Trecatorii nu s-au putut abține și au facut poze cu ea / PAPARAZZI

22:55, 23.04.2024 - Bianca Dragușanu a avut o apariție demna de prima pagina! Indragita vedeta a reușit sa ii innebuneasca din nou pe fani. Trecatorii nu s-au putut abține și au facut mai multe poze cu blondina. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o…

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…


Ce parere ai despre aceasta stire?