Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uraganul Beryl a făcut prăpăd în Jamaica. Rafale de vânt de peste 220 de kilometri pe oră au măturat întreaga insulă

Publicat:
Uraganul Beryl a făcut prăpăd în Jamaica. Rafale de vânt de peste 220 de kilometri pe oră au măturat întreaga insulă

a lovit Jamaica cu rafale puternice și ploi abundente, ucigand cel puțin o persoana. Furtuna se indreapta acum spre insulele din sudul Mexicului. Beryl este cel mai timpuriu uragan de categoria a cincea inregistrat in ultimul secol. Pana si expertii au fost surprinsi de magnitudinea distrugerilor pe care le-a provocat in drumul sau, scrie observatornews.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

„Dezastru, in viața mea n-am vazut așa ceva!” O furtuna violenta a pus la pamant o padure intreaga in Maramureș

12:30, 02.07.2024 - Imagini incredibile in Maramureș. O vijelie foarte puternica a distrus, marți, aproape complet o padure. Copacii au fost pur și simplu rupți de la jumatate de rafalele devastatoare de vant. Localnicii spun ca nu au mai vazut niciodata asemenea priveliște.

„Valuri de cinci metri și rafale de vant de peste 200 km/h”. Uraganul Beryl se indreapta spre Caraibe: „Va fi extrem de periculos”

21:01, 30.06.2024 - O regiune extinsa din sud-estul Caraibelor se afla in alerta maxima, sub amenintarea uraganului Beryl, o furtuna de categoria patru, fiind primul din acest sezon, a anunțat duminica Centrul Național pentru Uragane din SUA (NHC), potrivit dw.com.

Furtuna a facut prapad in vestul țarii! Mai mulți copaci au cazut iar un pasaj a fost inundat, dupa o furtuna de cod rosu

08:51, 23.06.2024 - Pompierii au avut mai multe interventii in noaptea de sambata spre duminica, in judetul Satu Mare, fiind transmis mesaj RO-ALERT de cod rosu pentru furtuna, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

VIDEO/FOTO. A plouat cat pentru o luna intreaga. Prapad in Capitala, dupa furtuna de azi-noapte

08:40, 14.06.2024 - A fost prapad in Capitala dupa ce meteorologii au anunțat Cod roșu de furtuna.  Marile bulevarde au fost inundate, iar vantul puternic a doborat copaci și a smuls acoperișuri. Pompierii au avut de gestionat aproape 400 de interventii in urma furtunii care a afectat joi seara Bucurestiul si judetul Ilfov,…

FOTO&VIDEO: Furtuna a facut prapad la Tudora și Coșula. Avertizarea de COD PORTOCALIU este inca in vigoare

18:41, 10.06.2024 - FOTO&VIDEO: Furtuna a facut prapad la Tudora și Coșula. Avertizarea de COD PORTOCALIU este inca in vigoare In aceasta dupa-miaza, primele situații de urgența generate de fenomenele meteo periculoase au inceput sa apara, in județul Botoșani. Pana in acest moment, la dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani,…

Vremea se schimba radical: cod roșu de furtuna in mai multe județe / Se anunța grindina, vijelie și rafale de peste 90 de kilometri la ora

17:50, 10.06.2024 - Meteorolgii au emis, luni, o avertizare cod rosu de furtuna pentru zeci de localitati din judetele Caras-Severin, Arad si Timis, unde se anunta rafale de peste 90 de kilometri la ora, grindina si vijelii.

Vine potopul! Cod rosu de furtuna, grindina de mari dimensiuni si rafale de vand de peste 90 de kilometri la ora

14:45, 04.06.2024 - Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod rosu de furtuna, pentru localitati din judetul Bistrita-Nasaud. Potrivit ANM, marti, in intervalul 14:30 - 15:15, este cod rosu in cateva localitati din judetul Bistrita-Nasaud.


Ce parere ai despre aceasta stire?