Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Franța: Cei doi bărbați înarmați cu cuțite,'neutralizați', un ostatic a fost ucis

Publicat:

Doi barbați care au luat marți mai mulți ostatici intr-o biserica din regiunea Normandia, nordul Franței, in apropiere de Rouen, au fost 'neutralizați', a declarat o sursa din poliția franceza, care a menționat ca unul dintre ostatici a fost ucis, transmit Reuters și AFP.

Sursa foto: www.paris-normandie.fr

Potrivit 20minutes.fr, persoana ucisa ar fi preotul bisericii din orașul Saint-Etienne-du-Rouvray (Seine-Maritime).

Reuters menționeaza ca nu este clar deocamdata daca atacatorii au fost uciși sau daca au fost capturați în viața,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Oraș fantoma in Mexic: Mii de oameni si-au parasit casele, dupa ce barbati cu maști și inarmati i-au atacat

09:21, 12.06.2024 - Mii de locuitori au parasit micul oras mexican Tila, fugind de un asediu intensiv de trei zile al unor barbati puternic inarmati si lasandu-l un oras fantoma, si inca se tem sa se intoarca, in ciuda faptului ca trupele guvernamentale patruleaza acum pe strazile goale, transmite Reuters, citat de news.ro.

Emmanuel Macron sugereaza ca iși dorește un post in conducerea UE: „Europa este unul dintre visurile mele”

15:40, 05.06.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a dat asigurari intr-un interviu ca va continua sa se implice atat pentru țara sa, cat si pentru Europa si dupa ce va parasi Palatul Elysee, in 2027, marturisind ca „viseaza tot timpul sa faca lucruri marete”. Aceasta marturisire sugereaza, asa cum s-a mai speculat,…

Un barbat inarmat care a incercat sa incendieze o sinagoga din Franța, ucis de politie

12:41, 17.05.2024 - A fost alerta in randul oamenilor legii și al autoritaților dintr-un oraș francez. S-a intamplat vineri, 17 mai, in Rouen, nord-vestul Frantei. Un barbat inarmat care a incercat sa incendieze vineri o sinagoga din Rouen, in nord-vestul Frantei, a fost ucis de politie, a anuntat ministrul de interne…

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

17:35, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews. Doi ofițeri francezi de inchisoare au fost uciși in ambuscada.…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Barbați inarmați au ucis trei persoane intr-un atac la granița cu Benin

23:25, 17.04.2024 - Barbați inarmați neidentificați au atacat un punct de trecere a frontierei din nordul Beninului, au ucis trei persoane și au ranit una marți noaptea, a declarat miercuri primarul din Malanville, Gado Guidami, citat de Reuters, noteaza Mediafax.

Fostul premier francez Edouard Philippe, vizat de o ancheta de corupție

16:45, 03.04.2024 - Poliția franceza a percheziționat miercuri primaria Le Havre și sediul comunitații urbane Le Havre, ca parte a unei anchete preliminare privind posibile fapte de corupție și infracțiuni financiare care il vizeaza pe primarul Edouard Philippe, fost prim-ministru francez, a transmis o sursa judiciara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?