Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(UPDATE) Democratul Pavel Filip, desemnat de Nicolae Timofti candidat la funcţia de premier

Publicat:

UPDATE, ora 17:35- Presedintele , a anuntat caa luat decizia de a respecta propunerea majoritatii parlamentare si l-a desemnat pe candidatul acesteia, Pavel Filip, drept prim-ministru insarcinat cu formarea noului guvern. UPDATE, ora 16:35- Premierul desemnat al , , a anuntat, cu putin timp in urma, ca renunta la mandatul incredintat de presedintele . ‘In dimineata acestei zile, sefului statului i-a fost inaintata o declaratie semnata de 55 de deputati. Nu cred ca ar fi corect sa existe o confruntare intre mine si majoritatea…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mark Rutte a fost desemnat oficial pentru funcția de secretar general al NATO

11:45, 26.06.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a fost desemnat oficial de cele 32 de state membre ale NATO pentru funcția de secretar general al Alianței Nord Atlantice. Rutte a primit sprijinul tuturor statelor membre dupa ce Klaus Iohannis și-a retras candidatura.

(live/update) Proiectul ce vizeaza BNM, votat cu scandal in Parlament: Tauber, Ulanov și alți cațiva deputați au blocat tribuna

14:20, 13.06.2024 - Deputații se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi, printre subiecte se regasește și proiectul pentru modificarea Legii cetațeniei Republicii Moldova, dar și cel cu privire la aprobarea Raportului privind executarea bugetului de stat pe anul 2023.

(live/update) Deputații, in ședința: Modificarea Legii cetațeniei și Raportul pe executarea bugetului pentru 2023, pe ordinea de zi

10:26, 13.06.2024 - Deputații se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi, printre subiecte se regasește și proiectul pentru modificarea Legii cetațeniei Republicii Moldova, dar și cel cu privire la aprobarea Raportului privind executarea bugetului de stat pe anul 2023.

Vlad Filat, ex-premierul moldovean, condamnat pentru acte de corupție, aspira la funcția de președinte de țara

17:45, 03.06.2024 - Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, va candida la scrutinul prezidențial din toamna acestui an pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), formațiune pe care a fondat-o și pe care o conduce in prezent.

(live/update) CSP, in ședința: Candidații la funcția de procuror, verificați in direct ce limbi straine cunosc. Doi candidați s-au retras din concurs

13:05, 16.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi este un singur subiect, cel cu privire la „procedura de selecție a unor candidați la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca, inscriși in concursurile anunțate prin Hotararea CSP din 11.01.2024.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Daca eu caștig 55 de mii de lei pe an, cum pot trai pe 100 de mii?

13:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Comisia ma suspecteaza ca aș fi avut venituri nedeclarate”

12:55, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Partidul S.O.S. Romania și-a desemnat candidații pentru alegerile locale la Arad

19:25, 06.05.2024 - Partidul S.O.S. Romania și-a desemnat candidații pentru alegerile locale la Arad. Partidul va avea de candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pentru funcția de primar al Municipiului Arad, pentru Consiliul Județean, Consiliul Municipal Arad precum și candidaturi in mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?