Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Belgia: Un supermarket din sudul țării, evacuat ca urmare a prezenței unui bărbat înarmat

Publicat:

Un supermarket din sudul Belgiei a fost evacuat sambata dupa ce un barbat a deschis focul cu o pușca automata Kalașnikov, relateaza agenția de presa Reuters.

Locul incidentului este supermarketul Cora din Chatelineau, localitate situata la 50 de kilometri sud de Bruxelles. Poliția a escortat pâna afara clienții aflați în magazin.

Conform publicațiilor și , se pare ca individul înarmat intenționa sa comita un jaf la un magazin de bijuterii din galeriile comerciale Cora.

Postul RTL…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024. Un barbat inarmat cu un tarnacop a fost impușcat de polițiștii din Hamburg inaintea meciului Polonia - Olanda.

20:15, 16.06.2024 - Politia din Hamburg a anuntat ca a impuscat si ranit un barbat care a amenintat ca ii ataca pe membrii fortelor de ordine cu un tarnacop si un cocktail Molotov, inaintea meciului de fotbal Polonia - Olanda de la EURO 2024.

Impușcaturi la Euro 2024. Un barbat inarmat cu un topor a fost impușcat de poliție in Hamburg VIDEO

15:25, 16.06.2024 - Poliția din Germania a impușcat, duminica, 16 iunie 2024, un barbat care i-a amenințat cu un topor pe fanii fotbalului veniți la Campionatul European. Incidentul a avut loc pe Reeperbahn din Hamburg, un cartier popular din centrul orașului, unde suporterii olandezi se distrau.

Primul val de caldura din SUA: Temperaturi record așteptate in vestul și sudul țarii

23:10, 04.06.2024 - Milioane de persoane din vestul si sudul Statelor Unite se vor confrunta cu primul val de caldura din aceasta vara, care va incepe marti, in contextul in care temperaturile ar putea sa depaseasca 37,8 grade Celsius in aceasta regiune, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Posibil act terorist in Australia dupa ce un tanar a injunghiat un barbat. Adolescentul, impușcat

18:06, 05.05.2024 - Poliția australiana a anunțat duminica faptul ca a impușcat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat in capitala Australiei de Vest, Perth, intr-un atac despre care autoritațile au spus ca ar avea indicii de terorism, relateaza Reuters.

Poliția australiana a ucis un adolescent care injunghiase un barbat

13:40, 05.05.2024 - Politia din Australia a anuntat, astazi, ca a impuscat mortal un adolescent dupa ce acesta a injunghiat un barbat, in capitala statului Western Australia, Perth. Despre atac autoritatile au spus ca indica terorismul, potrivit Reuters, preluata de News.ro . Au existat indicii ca baiatul de 16 ani, inarmat…

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Conferința de la Bruxelles a liderilor europeni de extrema dreapta la care participau Suella Braverman și Nigel Farage a fost oprita de poliție

17:45, 16.04.2024 - Ordinul care interzice desfașurarea conferinței conservatorilor europeni de marți a fost emis „pentru a garanta siguranța publica”, potrivit lui Emir Kir, primarul districtului Saint-Josse-ten-Noode din Bruxelles, Belgia, informeaza The Guardian.Conferința naționala a liderilor europeni de extrema dreapta…

Un barbat din Tadjikistan, suspectat ca este membru activ al gruparii Statul Islamic, a fost arestat pe un aeroport din Roma

20:26, 08.04.2024 - Politia italiana a arestat luni un barbat din Tadjikistan cautat pentru infractiuni legate de terorism si suspectat de a fi membru activ al gruparii Statul Islamic, a anuntat politia intr-un comunicat, potrivit agentiilor Reuters si ANSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?