Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre primii sponsori ai Simonei intervine în scandalul suspendării: „Ce a mâncat Halep? Toate vitele astea sunt crescute cu doping!”

Publicat:

, unul dintre primii oameni care au ajutat-o financiar pe la inceputul carierei sale are o versiune proprie in cazul de dopaj al sportivei de 31 de ani a fost suspendata provizoriu de Agenția Internaționala de Integritate a Tenisului (ITIA), dupa ce a fost depistata cu o substanța interzisa la US Open 2022. Jucatoarea noastra a fost informata de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorana Cirstea, cea mai bine clasata jucatoarea de tenis din Romania. Ce loc ocupa Simona Halep

14:30, 24.06.2024 - Sorana Cirstea este in continuare jucatoarea de tenis din Romania clasata cel mai bine in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni, transmite News.ro. Sorana Cirstea se mentine pe locul 29, cu 1675  puncte. In clasamentul WTA de luni, a doua romanca este Ana Bogdan, in mentinere pe…

SORANA RAMANE JUCATOAREA DIN ROMANIA CU CEA MAI BUNA LINIE DE CLASAMENT IN WTA

06:25, 29.05.2024 - Sorana Cirstea ramane in continuare jucatoarea de tenis din Romania clasata cel mai bine in ierarhia feminina mondiala, conform clasamentului dat publicitatii luni. La randul ei, Simona Halep a urcat in ierahia WTA, insa ascensiunea sa este una infima. Cu 11 puncte trecute in cont de la revenirea din…

„Am ieșit pozitiv la un test antii-doping”. Dezvaluirea facuta de Mihaela Buzarnescu. „M-au intrebat tot ce am mancat, cat, unde”

11:55, 24.05.2024 - In varsta de 36 de ani și fost numar 20 mondial, Mihaela Buzarnescu a dezvaluit intr-o emisiune la GSP un episod in care a fost testata pozitiv in timpul unui turneu care a avut loc in pandemie, in 2021, la Guadalajara, in Mexic. Situația a fost clarificata insa rapid.

Simona Halep abandoneaza in primul sau meci pe zgura de la reintroarcerea in circuit. Probleme medicale

19:05, 15.05.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze, miercuri, din motive medicale in prima runda a turneului Trophee Clarins (WTA 125), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, la scorul de 7-5, 2-3 cu americanca McCartney Kessler.

Un jucator argentinian, suspendat cinci ani de ITIA pentru trucarea de meciuri

11:06, 09.05.2024 - Tenismanul argentinian Eduardo Agustin Torre a fost suspendat pentru o perioada de cinci ani de Agentia Internationala de Integritate a Tenisului (ITIA), dupa ce a fost gasit vinovat de 35 de incalcari ale Programului Anticoruptie din Tenis (TACP), relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Simona Halep, despre momentul in care a aflat ca a fost depistata pozitiv: „A fost ca si cum m-ar fi lovit un camion”

22:40, 03.05.2024 - Simona Halep vorbește, intr-un interviu pentru Tennis Channel, despre ce a simțit in momentul in care a fost depistata pozitiv. Sportiva a comparat socul anuntului depistarii cu o substanta interzisa cu o lovitura de camion, relateaza News.ro.„A fost ca si cum m-ar fi lovit un camion. Cand am primit…

Arbitru brazilian suspendat pana in 2031 pentru corupție și incalcarea regulilor privind pariurile

19:41, 15.04.2024 - Arbitrul brazilian de tenis Antonio Casa a fost suspendat pentru șapte ani și șase luni. Acesta a recunoscut acuzațiile de corupție și incalcari legate de pariuri, a anunțat luni Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA), citata de Reuters, potrivit mediafax.

Cirstoiu, candidatul "momentan" al Coaliției. Schimbare de strategie dupa scandalul de integritate

15:05, 15.04.2024 - Catalin Cirstoiu schimba strategia de campanie dupa suspiciunile de incompatibilitate care planeaza in spațiul public, incercand sa pozeze in salvator de vieți, om modest și gospodar, cu soluții pentru principalele probleme ale Bucureștiului.


Ce parere ai despre aceasta stire?