Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unitatea Militară 01249 Arad anunță că armata face angajări

Publicat:

01249 Arad anunța ca armata face angajari și ca doritorii pot sa se prezinte direct la sediul din Arad pentru mai multe detalii.... The post 01249 Arad anunța ca armata face angajari appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana anunța o „pauza tactica” in operațiunea Rafah pentru a permite acordarea de ajutor

09:26, 16.06.2024 - Armata israeliana anunța o „pauza tactica” in operațiunea Rafah pentru a permite acordarea de ajutor umanitar locuitorilor zonei. Aceasta este valabila duminica, pe parcursul zilei. Camioanele cu ajutoare vor intra in Gaza printr-o trecere controlata de i

Citizenit anunța noi trupe la festivalul Particles 6! Inca poți susține asociația cu 3,5% din impozit

15:20, 23.05.2024 - Festivalul Particles – ediția a șasea – va avea loc in natura, in parcul din Micalaca, intre 14 – 16 iunie. Va fi un weekend... The post Citizenit anunța noi trupe la festivalul Particles 6! Inca poți susține asociația cu 3,5% din impozit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Fortele israeliene anunta ca dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fasia Gaza

09:15, 07.05.2024 - Fortele israeliene au preluat controlul asupra partii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la granita cu Egiptul, in sudul Fasiei Gaza, informeaza The Times of Israel. Armata israeliana a confirmat ca Brigada sa blindata 401 a capturat marti dimineata partea dinspre Gaza a punctului de trecere…

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

'Pregatirea tranzitiei de la aparare la atac' - Armata israeliana anunța o noua faza in conflictul cu Hezbollah

06:00, 08.04.2024 - Armata israeliana a afirmat, duminica, ca a incheiat o 'noua faza' in pregatirea 'razboiului' la frontiera cu Libanul, unde schimburile de tiruri cu Hezbollah se intensifica, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Israelul anunța o noua faza a razboiului cu Liban

21:25, 07.04.2024 - Armata israeliana a afirmat, duminica, 7 martie, ca a incheiat o ‘noua faza’ in pregatirea ‘razboiului’ la frontiera cu Libanul, unde schimburile de tiruri cu Hezbollah se intensifica. Intr-un comunicat publicat pe site-ul sau si intitulat ‘Pregatirea tranzitiei de la aparare la atac‘, armata afirma…


Ce parere ai despre aceasta stire?