Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UNGARIA-ROMÂNIA 2-2. Presa maghiară a luat partea românilor

Publicat:

Presa maghiara a criticat arbitrajul de la meciul Ungaria - România 2-2.

&"Nu a fost penalty pentru noi, Stark a gresit. Puteam câstiga 3 puncte, am ratat victoria în prelungiri&", au notat cei de la nemzetisport.hu, comentând arbitrajul lui .

Nemzetisport a scris pe prima pagina: &"Nu e nici unul... Nu exista cuvinte pentru acest meci&". 

&"Un final deprimant&", scriu azi si jurnalistii de la sportgeza.hu.

Ungaria - România…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ungaria, revendicari teritoriale de la Ucraina: 'Transcarpatia sa fie rescunoscuta drept maghiara' (presa)

18:06, 27.06.2024 - Ungaria a inaintat Ucrainei o lista cu 11 solicitari privind protecția drepturilor minoritaților naționale pe care Kievul ar trebuie sa le respecte pentru ca Budapesta sa nu blocheze procesul de aderare a tarii la UE - scrie Evropeiska Pravda, care a consultat cerintele partii ungare transmise parții…

Presa din Belgia, dupa victoria impotriva Romaniei la Euro 2024: „Ne-au facut sa tremuram pana spre final”

11:05, 23.06.2024 - Un eșec pentru Belgia in fața Romaniei echivala cu un dezastru pentru formația aflata pe locul 3 in clasamentul FIFA, șansele la optimi fiind in acel caz minime, dar victoria cu 2-0 de sambata, 22 iunie, a fost „convingatoare”, iar „romanii au fost puternici și rezistenți”, a notat presa online belgiana.„Belgia…

Bild lauda curajul Romaniei și da exemplu declarația lui Mogoș: „M-aș arunca de pe un pod pentru naționala!” + The Guardian: „Romanilor le-a lipsit un atacant cinic!”

01:11, 23.06.2024 - Presa europeana a remarcat diferența de valoare din jocul de la Koln și ca ultima etapa din grupa E va fi una a morții! Marca scrie ca azi „Belgia a fost net superioara Romaniei, iar grupa este incredibil de stransa”, iar Bild subliniaza ca „Romania a fost curajoasa, dovada afirmația lui Mogoș: „M-aș…

Edi Iordanescu, dezvaluire la conferința de presa: „Patru mașini am trimis la aeroport!”

20:40, 17.06.2024 - Edward Iordanescu, 46 de ani, a marturisit ca s-a simțit copleșit de „victoria pe pamant romanesc” repurtata la Munchen, 3-0 cu Ucraina, și a dezvaluit ca a avut propria sa galerie in Germania. A dat detalii despre ceea ce va urma de marți. Romania a invins Ucraina, scor 3-0, la Munchen, dupa care,…

Presa franceza, superlative dupa victoria Romaniei cu Ucraina: Romanii au dat o lectie de fotbal

20:01, 17.06.2024 - Ultraeficienta, Romania a surclasat, luni, Ucraina la Munchen (3-0), in grupa E de la Euro-2024. Ucraina, in ciuda posesiei coplesitoare, a fost neputincioasa, au notat jurnalistii de la lequipe.fr.

Presa franceza, dupa victoria Romaniei cu Ucraina: Romanii au dat o lectie de fotbal

19:36, 17.06.2024 - Ultraeficienta, Romania a surclasat, luni, Ucraina la Munchen (3-0), in grupa E de la Euro-2024. Ucraina, in ciuda posesiei coplesitoare, a fost neputincioasa, au notat jurnalistii de la lequipe.fr.

Presa ungara: E oficial, romanii traiesc deja mai bine decat maghiarii

10:16, 01.05.2024 - O publicație economica din Ungaria a facut o analiza a salariilor din Romania și Ungaria raportate la inflație și puterea de cumparare, concluzionand ca romanii o duc mai bine decat maghiarii.

eMAG cucerește Ungaria. Cumpara compania de curierat Sprinter care are o prezența de peste 25 de ani pe piața maghiara

16:30, 22.04.2024 - Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, Sameday - compania deținuta de eMag, care a introdus livrarea in easybox in piața din Romania, anunța intenția de a prelua compania de curierat rapid Sprinter din Ungaria.


Ce parere ai despre aceasta stire?