Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ungaria a scăpat extremiştii de sub control: Un partid a reînviat gruparea paramilitară Garda Ungară

Publicat:

Partidul extraparlamentar ungar a infiintat o grupare paramilitara intitulata , ce are ca scop 'educatia de aparare, pastrarea traditiilor militare si ajutorul pentru salvarea de vieti si bunuri in situatii de dezastre naturale', a anuntat marti , liderul acestei formatiuni nationaliste radicale, transmite MTI, potrivit agerpres.ro.

Toroczkai a insistat ca noua organizatie nu este o succesoare din punct de vedere legal a , scoasa in afara legii, dar ii impartaseste ideologia.

Citește și: EXCLUSIV Afacerea soției lui Mihai

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Opozantul lui Orban, in ascensiune. Miting cu zeci de mii de persoane

09:20, 09.06.2024 - Zeci de mii de persoane au participat sambata la Budapesta la mitingul lui Peter Magyar, figura in ascensiune a opozitiei ungare, cu o zi inainte de alegerile europene, informeaza AFP. „Impreuna, putem salva Ungaria. Suntem aici si suntem gata sa schimbam destinul nostru, un viitor pe care o putere…

Dezastru in Turcia - Inflația explodeaza iar prețurile au scapat de sub control

14:15, 03.06.2024 - Rata anuala a inflatiei in Turcia a crescut mai mult decat se astepta, ajungand la 75,5% in luna mai, in conditiile in care economia continua sa se extinda in ciuda majorarilor puternice ale ratelor dobanzilor, scrie FT, citat de Ziarul Financiar.

Partidul lui Viktor Orban boicoteaza o dezbatere parlamentara pe tema spionajului rusesc

23:01, 31.05.2024 - Fidesz, partidul lui Viktor Orban, aflat la putere in Ungaria, a boicotat vineri seara o sesiune parlamentara extraordinara convocata de opozitie in legatura cu atacurile cibernetice rusesti, minimalizate de guvern, relateaza AFP.

Flotanții ucraineni de la granița Romaniei, un fenomen scapat de sub control. Cum influențeaza alegerile și administrația

18:41, 29.05.2024 - Mii de ucranieni și basarabeni dubleaza artificial populația comunelor de la granița de nord a Romaniei. La Botoșani, fenomenul este scapat de sub control cu implicații asupra administrației locale.

Detalii despre filmarile la „Mad Max: Fury Road” . Actorul Tom Hardy, la cuțite cu Charlize Theron: Situația a „scapat de sub control” VIDEO

15:21, 20.05.2024 - Regizorul australian George Miller a facut declarații despre conflictul de pe platoul de filmare dintre Tom Hardy și Charlize Theron, vedetele din „Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei", in cadrul unui interviu acordat publicației The Telegraph.

Transporturile ilegale de lemn au scapat de sub control

18:35, 09.05.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat rezultatele unui program pilot dezvoltat in parternieriat cu Google, menit sa detecteze fotografiile clone și neconfome introduduse in sistemul de trasabilitate pentru transporturile de lemn (SUMAL). Citește și: Inmatriculare auto online pentru soferii romani.…

(video) Irina Vlah cere Maiei Sandu sa convoace CSS, dupa omorul Anei-Maria, care a zguduit țara: „Situația criminogena a scapat de sub control”

16:45, 25.04.2024 - Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova”, cere președintei Maiai Sandu sa convoiace toate instituțiile de drept in ședinșa, dupa tragedia uciderii Anei Maria din Orhei, care a șocat toata țara. „Situația criminalitații din Moldova a scapat de sub control”, declara Irina Vlah.

Presa din Ucraina a dat alerta despre partidul AUR. Ce ar pregati gruparea lui George Simion

13:55, 21.04.2024 - Presa de la Kiev a facut dezvaluiri de ultima ora despre partidul AUR! Se pare ca gruparea lui George Simion ar pregati provocari informaționale anti-ucrainene coordonate chiar de Rusia. Care sunt scopurile acestei campanii? Aflați toate detaliile in materialul de mai jos. Presa din Ucraina face dezvaluiri…


Ce parere ai despre aceasta stire?