Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UNESCO: Marea Barieră de Corali ar trebui să fie listată ca fiind în pericol din cauza schimbărilor climatice. Reacţia Australiei

Publicat:

Marea Bariera de Corali ar trebui inclusa pe o lista a Siturilor care sunt „in pericol” din cauza daunelor provocate de schimbarile climatice, transmite UNESCO, potrivit BBC. In replica, Australia considera ca este greșit ca cel mai bine gestionat recif din lume sa fie astfel listat.Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știința și Cultura, organismul ONU, sustine ca cel mai mare sistem de recif de corali din lume ar trebui sa fie retrogradat la intalnirea de luna viitoare. UNESCO a recomandat Australiei sa actioneze rapid in ceea ce privește incalzirea globala. Pe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moment critic: Antarctica se indreapta spre o 'topire necontrolata' / Studiu devastator despre schimbarile climatice

05:50, 26.06.2024 - Oamenii de stiinta au constatat ca un nou "punct de basculare" ar putea fi depasit, Antarctica indreptandu-se spre o "topire necontrolata" a calotei sale glaciare, conform unui studiu publicat marti, citat de AFP, informeaza Agerpres.

EXCLUSIV Cum a luat Primaria Sectorului 4 de la bolnavi și a dat la șoferi un teren din proprietatea Spitalului „Obregia”. ASSMB: „In scopul dezvoltarii infrastructurii sanitare”

07:00, 07.06.2024 - Intre frustrarea șoferilor care nu gasesc loc de parcare și nevoile pacienților, Primaria Sectorului 4 a facut o alegere clara: a construit o parcare rupand, cu acordul Primariei Capitalei, o bucata din curtea Spitalului de Boli Psihice „Prof. dr. Al. Obregia”.Ferma pentru terapie ocupaționala, ateliere…

Pe Pamant, timpul trece mai repede in varf de munte. Oamenii de știința spun ca trebuie sa trimitem ceasuri pe Luna cat mai curand

01:40, 04.06.2024 - Poate ca cea mai mare ciudațenie a universului nostru este problema inerenta a cronometrarii timpului: secundele trec cu puțin mai repede in varful unui munte decat in vaile de pe Pamant. In scopuri practice, majoritatea oamenilor nu trebuie sa iși faca griji cu privire la aceste diferențe. Dar o noua…

Oamenii de știința au descoperit ca schimbarile climatice agraveaza depresia și schizofrenia

11:50, 21.05.2024 - S-a demonstrat din punct de vedere stiintific ca fluctuațiile de temperatura afecteaza sanatatea creierului. Schimbarile climatice pot provoca deteriorarea bunastarii emoționale și agravarea bolilor neurologice, inclusiv a demenței, depresiei și accidentele vasculare cerebrale. Oamenii de știința din…

motivul pentru care se vor agrava

10:55, 18.05.2024 - Schimbarile climatice se manifesta din ce in ce mai mult, le resimtim zilnic efectele in intreaga lume. Anul 2023 a fost cel mai cald an inregistrat vreodata. Persoanele cu afectiuni neurologice pot fi printre primele si cele mai grav afectate, informeaza news.ro. Incidenta unor boli neurologice va…

Impactul pe care il au schimbarile climatice asupra bolilor cerebrale. „Exista dovezi clare” | Studiu

09:45, 18.05.2024 - Persoanele cu afectiuni neurologice pot fi printre primele si cele mai grav afectate de schimbarile climatice, care risca sa agraveze afectiunile creierului pe masura ce fenomenul se intensifica. Este avertismentul transmis de un grup de cercetatori britanici, care au studiat impactul vremii asupra bolilor…

UNESCO acorda Premiul pentru Libertatea Presei jurnalistilor palestinieni

10:15, 04.05.2024 - Jurnalistii palestinieni care acopera din punct de vedere mediatic razboiul din Fasia Gaza au fost recompensati cu Premiul pentru Libertatea Presei, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO), informeaza DPA. Citește și Banii Mioveniului – ingropati de grandomania…

Amforele descoperite pe o epava romana i-au surprins pe oamenii de știința 

04:25, 26.04.2024 - Prima analiza in profunzime a incarcaturii unei epave romane din secolul al IV-lea, descoperita in largul coastelor insulei Mallorca in 2019, a fost publicata recent in revista Archaeological and Anthropological Sciences. Cercetatorii au adoptat o abordare cuprinzatoare a analizei, folosind analiza…


Ce parere ai despre aceasta stire?