Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde a fost găsit trupul neînsuflețit al românului luat de viitură, în Italia. Cristian a fost căutat trei săptămâni / FOTO

Publicat:

Trei saptamani. Atat au durat cautarile pentru gasirea trupului neinsuflețit al lui Cristian, romanul care a fost luat de viitura, in Italia. In tot acest timp familia tanarului a sperat ca acesta sa fie gasit in viața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Are un cadavru de plans”. Fratele lui Cristian, Petru, primele declarații dupa ce a identificat trupul neinsuflețit al romanului

11:51, 25.06.2024 - Clipe ingrozitoare pentru familia lui Cristian. Fratele romanului gasit mort in raul Natisone din Italia a facut declarații cutremuratoare, dupa ce a fost nevoit sa identifice trupul neinsuflețit al fratelui sau. In tot acest timp, Petru a sperat pana in ultimul moment ca fratele sau va supraviețui.

A murit ultima speranța ca putea fi viu: Cadavrul lui Cristian Molnar, luat de viitura in Italia, a fost gasit dupa 3 saptamani de cautari

19:00, 23.06.2024 - Un cadavru a fost gasit, duminica, in raul Natisone, in apropierea albiei unde a avut loc accidentul in care au fost implicati cei trei tineri romani. Deocamdata nu exista o identificare oficiala, dar este practic sigur ca este vorba despre cadavrul lui Cristian Molnar, in varsta de 25 de ani, ultimul…

Trupul lui Cristian, tanarul disparut in Italia, ar fi fost gasit! A fost cautat timp de trei saptamani

15:46, 23.06.2024 - vești incredibile din Italia! Dupa trei saptamani de cautari, trupul lui Cristian, tanarul luat de viiturile din Italia, ar fi fost gasit! A fost cautat in cele mai periculoase zone ale raului Natisone, dar pana astazi echipa de salvatori nu a gasit nimic.

Decizia salvatorilor din Italia, dupa Cristian nu a fost gasit nici la trei saptamani de la dispariție. Ce se va intampla cu romanul luat de viituri: ”Cautarile vor...”

21:30, 22.06.2024 - Misiunea salvatorilor din Italia devine din ce in ce mai grea. Cristian, romanul disparut in urma cu trei saptamani in viituri, nu a fost gasit nici pana astazi. Iata ce decizie au luat și ce se va intampla, dupa ce au fost efectuate cautari in raul Natisone.

Unde ar putea fi gasit Cristian, romanul fluat de viiturile din Italia. Salvatorii il cauta de aproape doua saptamani. Fratele lui este convins ca este viu

13:05, 11.06.2024 - Aproape 100 de persoane au pornit pe urmele lui Cristian, romanul luat de viiturile din Italia. In timp ce prietenele lui, Patrizia și Bianca au fost conduse pe ultimul drum, baiatul este de negasit. Fratele lui este convins ca este viu! Iata unde s-ar putea afla Cristian!

(video) Cristian a luptat pana in ultima clipa pentru viața. Țipete și durere intr-o noua filmare cu tanarul roman luat de viitura in Italia: „Prinde franghia!”

19:41, 06.06.2024 - Patrizia, Bianca și Cristian, in varsta de 20, 23 și 25 de ani, au fost luați de viitura in Italia. Cele doua fete au fost gasite fara suflare, iar acum urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum, insa Cristian este in continuare de negasit, scrie protv.ro .

Scene sfașietoare in Italia. Cei trei tineri romani au fost filmați imbrațișandu-se inainte de a fi uciși de viitura

17:05, 03.06.2024 - Cu cateva momente inainte de a fi luați și uciși de viitura din Italia, cei trei tineri romani au fost surprinși imbrațișandu-se, intr-o filmare cutremuratoare. Patrizia, Bianca și Cristian, in varsta de 20, 23 și 25 de ani, au fost filmați imbrațișandu-se, in timp ce erau inconjurați de apele care…

Cele doua tinere romance luate de viitura, in Italia au fost gasite moarte. Cristian este cautat in continuare

13:55, 02.06.2024 - Patrizia si Bianca, tinerele romance luate de ape in Italia, au fost gasite moarte, dupa ce ce au fost luate de apele raului Natisone. Cristian, tanarul de 25 de ani, este cautat in continuare de salvatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?