Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Una mai sexy ca alta! Ioana de la ”Ultimul Trib” i-a dat lecții Danielei Crudu, iar Iftimoaie a reacționat: ”Ești strâmbă toată!”

Publicat:

lupta din greu ca sa ramana in competiție, s-a bucurat din plin de momentele petrecute la piscina și, mai mult de atat, a invațat micșcari spefcifice unui concurs de fitness. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Svetlana Tuz: „Mulți politicieni au luat lecții de discurs public, inclusiv Maia Sandu”

06:50, 16.06.2024 - Mulți oameni de afaceri și politicieni moldoveni, inclusiv actuala președinta a Republicii Moldova, Maia Sandu, au luat lecții de discurs public de la Artista Poporului din Moldova, maestra in arte, Svetlana Tuz, care aproape o jumatate de secol a activat pe scena Teatrului Dramatic Rus de stat ”A.P.…

Pisica salbatica superba, intalnita de rangeri intr-o padure. Cum a reacționat animalul FOTO

17:01, 04.06.2024 - Rangerii din Parcul natural Gradiștea Muncelului Cioclovina au avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o padure din Munții Șureanu. O pisica salbatica li s-a infațișat in toata splendoarea.

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Dana Budeanu dupa ce Andra i-a spus ca o iubește. Mesajul emoționant care le-a apropiat pe cele doua vedete

12:20, 29.04.2024 - Dana Budeanu este o fana infocata a Andrei Maruța, iar recent a fost prezenta la concertul „Tradițional” susținut de artista la Sala Palatului din București. Creatoarea de moda nu s-a abținut și a avut numai cuvinte de lauda la adresa soției lui Catalin Maruța.  Ce mesaj a aparut pe pagina ei de Instagram?…

FOTO: Lecții in sala de judecata cu elevi din clasele X-XII de la  Colegiul Național  „Grigore Ghica” Dorohoi

19:36, 24.04.2024 - FOTO: Lecții in sala de judecata cu elevi din clasele X-XII de la  Colegiul Național  „Grigore Ghica” Dorohoi Urmare a protocolului incheiat intre Ministerul Justiției, Consiliul Superior al Magistraturii și  Ministerul Educației, in data de 22 aprilie 2024 au fost derulate activitați in cadrul proiectului…

Gigi Becali tuna și fulgera, dupa ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Cum a reacționat afaceristul care a fost sancționat de Comisia de Disciplina: „Au mintea intunecata”

12:25, 02.04.2024 - Dupa ce a primit o lovitura dura din partea Comisiei de Disciplina, Gigi Becali a venit cu prima reacție in acest caz. Iata ce spune Latifundiarul din Pipera, dupa ce a fost suspendat pentru un timp de șase luni din fotbal!


Ce parere ai despre aceasta stire?