Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Una dintre cele mai mari vedete A MURIT: Poliţia a găsit-o în stop cardiorespirator, după ce i-a luat foc casa

Publicat:

Incendiul s-a produs duminica dupa miezul noptii la parterul blocului sau din cartierul central Lavapies, din motive care sunt inca investigate. Primii care au ajuns la fata locului au fost agenti ai politiei nationale, care l-au gasit pe muzician cazut si nemiscat pe podea si in stop cardiorespirator, scrie agerpres.ro.

I s-au acordat primele manevre de reanimare pana la venirea echipei medicale si ambulantei care l-au transportat in stare foarte grava la Spitalul Clinic din Madrid.

Muzicianul a murit cateva ore mai tarziu la spital, potrivit unui comunicat pe Twitter al Asociatiei…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Panica in tabara anti-Trump - Democrații cer grațierea fostului președinte, dupa valul de susținere generat de condamnare

22:20, 01.06.2024 - Reprezentantul Dean Phillips (D-MN) i-a cerut guvernatorului democrat din New York, Kathy Hochul, sa il grațieze pe fostul președinte Donald Trump in urma condamnarii sale in procesul privind banii tainuiți din Manhattan.

Transfer stelar la Dinamo! Un dublu castigator al Champions League cu Barcelona a semnat pe doi ani

11:45, 07.05.2024 - Internationalul brazilian Haniel Langaro (29 de ani) a semnat cu Dinamo un contract pentru urmatoarele doua sezoane. Inter stanga, Langaro vine de la FC Barcelona, cu care a castigat doua trofee EHF Champions League (2021 si 2022), a anuntat clubul dinamovist pe Facebook. Nascut pe 07.03.1995 la Umarama,…


Ce parere ai despre aceasta stire?