Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un veteran în vârstă de 99 de ani a devenit milionar plimbându-se în grădină

Publicat:

, un veteran de razboi in varsta de 99 de ani a devenit o celebritate, strangand donații de cel puțin 6,4 milioane de lire sterline pentru a sprijini serviciul de sanatate din in criza coronavirusului, plimbandu-se in gradina sa, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un proces de 1,3 miliarde de dolari din Marea Britanie acuza Amazon ca a folosit incorect datele micilor vanzatori

10:01, 07.06.2024 - Amazon se confrunta cu un proces colectiv de un miliard de lire sterline (1,3 miliarde de dolari) din partea unor retaileri britanici care sustin ca platforma online le-a folosit abuziv datele pentru a-si creste propria cota de piata si profiturile, transmite Reuters, potrivit news.ro

Surpriza pe scena politica din UK! 'Campionul Brexitului' revine in prim plan, anunțand ca s-a sucit: 'Voi fi candidat'

16:16, 04.06.2024 - Nigel Farage, figura a extremei drepte britanice, si-a anuntat candidatura la alegerile legislative din 4 iulie din Marea Britanie, din partea partidului nationalist Reform UK, care continua sa adune puncte in sondaje, relateaza AFP si Reuters, conform AGERPRES.

Marea Britanie anunța ca zborurile de expulzare a solicitanților de azil vor incepe in 23 iulie

15:15, 03.06.2024 - Guvernul britanic a anunțat ca intenționeaza sa inceapa deportarea solicitanților de azil in 23 iulie, potrivit unor documente prezentate luni, deși acest program controversat depinde de victoria partidelor conservatoare ale premierului Rishi Sunak la viitoarele alegeri, scrie Reuters, potrivit mediafax.

Alerta in Europa - Rusia amenința in mod direct Marea Britanie

19:01, 23.05.2024 - Moscova va riposta cu lovituri asupra tintelor britanice daca armele fabricate in Marea Britanie vor fi utilizate de Ucraina pentru a lovi teritoriul rus, a amenintat joi purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters.

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

10:30, 08.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, potrivit mediafax.

Oamenii de știința au gasit o modalitate simpla de a atrage mai mulți fluturi in gradina

03:31, 23.04.2024 - Cercetarile efectuate de oamenii de știința de la Butterfly Conservation din Marea Britanie au confirmat ca un truc simplu poate crește semnificativ numarul de fluturi din gradina. Dr. Richard Fox, șeful departamentului științific al companiei, subliniaza ca numarul fluturilor a scazut cu 80% din anii…

Operațiunea "Blocada", in online. Peste 250 de site-uri care vindeau medicamente pentru slabit și diabet contrafacute au fost inchise: care erau principalele piețe de desfacere

09:30, 16.04.2024 - Din cele 279 de site-uri de farmacii pe care compania le-a inchis anul trecut pentru vanzarea de medicamente destinate tratarii afectiunilor metabolice, mai mult de 90% erau legate de medicamentele GLP-1, a declarat, pentru Reuters, directorul general al companiei, Yoav Keren, relateaza Ziare.com. Ozempic…


Ce parere ai despre aceasta stire?