Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un vasluian a murit în timp ce tăia cu flexul un butoi metalic. În recipient fusese depozitat prenadez

Publicat:

Un barbat de 42 de ani din Vaslui și-a pierdut viața in timp ce incerca sa taie cu flexul un butoi metalic, in care fusese depozitat adeziv. S-a produs o explozie, iar flexul i-a fost aruncat in fața.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un bebeluș a murit, dupa ce a fost uitat in mașina! Copilul fusese adoptat de doi barbați / FOTO

21:30, 24.06.2024 - O fetița de doar cateva luni a murit tragic dupa ce a fost lasata timp de mai multe ore intr-un SUV parcat in fața casei din Santee, San Diego, California. Parinții adoptivi ai micuței, un cuplu de barbați care o adusesera acasa recent, sunt devastati de pierdere.

Tragedie intre Jibou și Popeni. Un om a murit

10:56, 17.06.2024 - Din pacate, victima accidentului rutier produs aseara intre localitațile Jibou și Popeni a murit, ne-au informat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Salaj. Va reamintim ca in accident au fost implicate un autoturism și o motocicleta. La fața locului, oamenii legii au constatat ca o femeie…

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un atac in Congo

10:01, 16.06.2024 - Un roman ar fi murit in Congo, iar alti doi ar fi fost raniti, in urma unui atac al fortelor rebele.Romanii erau angajati de contractori sa participe la fortele de paza ale Republicii Democratice Congo si au fost vizati de un atac efectuat de fortele rebele M23 impotriva unor locatii ale statului, potrivit…

Autocar plin cu copii, accident terifiant in Valcea. Șoferul a murit! Planul Roșu de Intervenție a fost activat / FOTO

10:41, 15.06.2024 - Un autocar plin cu copii a fost implicat intr-un accident terifiant in județul Valcea, soldat cu decesul șoferului. Incidentul dramatic a avut loc in aceasta dimineața, determinand autoritațile sa activeze Planul Roșu de Intervenție pentru a gestiona situația de urgența.

Poliția a deschis dosar penal pentru neglijența in serviciu in cazul barbatului care a murit dupa ce fusese internat peste doi ani la ”Conacul Bunicii”

20:00, 04.06.2024 - Astfel, potrivit sursei citate, Poliția a deschis dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neglijența în serviciu, continuând cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care s-a produs decesul barbatului de 59 ani.

Un bebeluș de o luna a murit la spitalul din Targu Jiu. Cu o zi inainte, copilul fusese trimis acasa de medici

13:30, 22.05.2024 - Este ancheta la Targu Jiu, dupa ce un bebeluș de o luna a murit in spital. Micuțul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe in stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de doctori. Același bebeluș fusese trimis acasa de medici cu o zi inainte, pe motiv ca e constipat, scrie Gazeta de Sud.

Accident infiorator pe A1! Un șofer a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un parapet metalic. Imagini șocante / FOTO

21:15, 23.04.2024 - Un tragic eveniment rutier a zguduit autostrada A1 astazi, cu consecințe devastatoare. Un șofer a murit, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat intr-un parapet metalic. Imaginile surprinse la locul accidentului sunt infioratoare.

A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din Romania

14:55, 15.04.2024 - Cutremur in lumea interlopa din Romania! Unul dintre cei mai temuți capi ai gruparilor interlope, Costel Corduneanu, a murit luni, 15 aprilie, dupa ce in ultimele zile fusese internat intr-un spital din Targu Mureș. Costel Corduneanu, cunoscut sub numele de ”Ștefan cel Mare al Moldovei” sau ”Stapanul…


Ce parere ai despre aceasta stire?