Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tren cu cereale care se îndrepta spre portul ucrainean Reni a deraiat din cauza căldurii extreme, în Republica Moldova

Publicat:

Sase din cele 61 de vagoane cu cereale ale unui tren ce se indrepta spre un port fluvial ucrainean au deraiat sambata in in jurul orei 16:05 ca urmare a caldurii extreme care a slabit sinele, informeaza duminica Reuters, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

140 de oameni au murit intr-o singura zi din cauza caldurii extreme. Țara care se topește la propriu

12:41, 27.06.2024 - Situație inspaimantatoare in KarachiServiciul de ambulanța Edhi a raportat ca, in mod obișnuit, aduce zilnic intre 30 și 40 de persoane decedate la morga din Karachi. In ultimele șase zile, numarul de cadavre aduse a crescut semnificativ, cu aproximativ 568 de decese in total, dintre care 141 au fost…

O statuie de ceara a lui Abraham Lincoln s-a topit din cauza caldurii extreme din Washington D.C.

19:00, 25.06.2024 - O statuie de ceara care il infațișa pe al 16-lea președinte al Statelor Unite, Abraham Lincoln, liderul care a condus eforturile de abolire a sclaviei, s-a topit din cauza caldurii extreme de la Washington D.C., marți, relateaza BBC.

VIDEO Pelerinaj la Haji: Peste 1300 de pelerini au murit in Arabia Saudita din cauza caldurii extreme

13:40, 24.06.2024 - Arabia Saudita a anuntat ca 1.301 de pelerini au murit in timpul Hajj-ului, marele pelerinaj musulman care s-a desfasurat in vestul tarii pe o caldura sufocanta, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

O serie de incidente din cauza caldurii extreme s-au produs in judetele Iasi si Vaslui

07:50, 20.06.2024 - Vremea neobisnuit de calda a facut miercuri si o victima; un barbat in varsta de 60 de ani a decedat dupa ce a suferit arsuri solare si a intrat in stop cardiorespirator in timp ce facea reparatii pe acoperisul unui bloc din municipiul Vaslui. Pompierii l-au gasit pe acesta in stare de inconstienta…

61 de decese din cauza caldurii extreme, de la inceputul acestui an, in Thailanda. Temperatura resimtita: 52 de grade

17:00, 10.05.2024 - In Thailanda, 61 de persoane au murit de la inceputul acestui an din cauza caldurii extreme care a afectat tara asiatica timp de mai multe saptamani, a anuntat vineri Ministerul thailandez al Sanatatii, citat de AFP.

Thailanda: 61 de decese din cauza caldurii extreme de la inceputul acestui an

16:15, 10.05.2024 - In Thailanda, 61 de persoane au murit de la inceputul acestui an din cauza caldurii extreme care a afectat tara asiatica timp de mai multe saptamani, a anuntat vineri Ministerul thailandez al Sanatatii, citat de AFP.

Rusia e furioasa din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregatiți sa luam masuri”

10:16, 24.04.2024 - Exercitiile NATO prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda si in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze au caracter provocator, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, in remarci publicate miercuri de agentia de presa rusa RIA, transmit…

Rachete rusesti au lovit depozite de cereale din portul Pivdenni, in regiunea Odesa (video)

19:56, 20.04.2024 - Rachete rusesti au lovit vineri portul Pivdenni din regiunea Odesa din sudul Ucrainei, distrugand depozitele de cereale si produse alimentare, au declarat presedintele Volodimir Zelenski si alti oficiali, transmite Reuters, potrivit News.ro.„Au lovit portul maritim Pivdenni.


Ce parere ai despre aceasta stire?