Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un trăgător de elită a tras două gloanțe în timpul discursului lui Francois Hollande

Publicat:

ținea discursul la Villognon, timp in care s-au auzit doua impușcaturi. Președintele francez s-a oprit, și-a exprimat speranța ca nu e nimic grav și a continuat discursul. 

, un tragator de elita a tras din greșeala doua gloanțe in timpul discursului lui . A fost o eroare de manipulare, care a dus la ranirea ușoara a doua persoane.

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facea Vladimir Putin in timpul dezbaterii Biden-Trump: „Nu cred ca va așteptați ca președintele sa-și puna alarma”

22:06, 28.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a bucurat de un pui de somn in loc sa urmareasca dezbaterea dintre actualul președintele american Joe Biden și contracandidatul Donald Trump, conform Politico.

Noi imagini surprinzatoare cu Joe Biden! Președintele american, „stana de piatra” in timpul unui eveniment la Casa Alba – VIDEO

11:25, 12.06.2024 - Au aparut noi imagini cu președintele american, de aceasta data surprins in timp ce sta nemișcat, preț de cateva zeci de secunde, in timpul unui eveniment, la Casa Alba, intr-un moment in care toata lumea parea sa se bucure de un moment muzical, și sa danseze. Starea lui Joe Biden a starnit comentarii…

VIDEO Marcel Ciolacu, umar la umar cu Gabriela Firea in ziua alegerilor: 'Capitala are nevoie de o schimbare / A venit timpul...'

11:40, 09.06.2024 - Președintele PSD Marcel Ciolacu a insoțit-o, duminica, pe Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, la o secție de votare din Sectorul 1, deși el votase in aceasta dimineața la Buzau. El a declarat ca Bucureștiul „are nevoie de o schimbare.

Marcel Ciolacu: "A venit timpul ca Ploieștiul și Prahova sa straluceasca din nou!"

23:15, 29.05.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, ca a venit timpul ca Prahova sa trimita in toate funcțiile importante oameni care sa-i serveasca pe cetațeni și nu rețelele de interese și baroni locali.

Continuitate și turbulențe in elita lui Putin, la vreme de razboi. Batalia pentru succesiunea Țarului

08:30, 20.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a optat pentru continuitate la nivelul guvernului, preferand sa mențina generația septuagenarilor sai parteneri in prim plan. Desigur, cu o excepție notabila: ministrul Apararii Naționale.

„Prinții“ Rusiei. In timp ce Putin se pregatește pentru un razboi prelungit, apare o noua elita rusa

12:45, 19.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a promovat o noua serie de oficiali, unii dintre ei avand legaturi de sange cu actualul sau cerc de apropiați, in timp ce iși aduna o noua generație de locotenenți angajați atat in razboiul din Ucraina, cat și in conflictul mai larg al Kremlinului cu Occidentul.

Biden il ironizeaza pe Trump, spunand ca „și-ar fi dorit” ca acesta sa iși injecteze „un pic” de inalbitor in timpul pandemiei

14:20, 12.05.2024 - Presedintele american Joe Biden, aflat la un eveniment electoral in California, a facut o gluma si a spus ca si-ar fi dorit ca fostul presedinte Donald Trump sa-si fi injectat putin inalbitor, resuscitand una din declaratiile cele mai bulversante ale lui Trump din primele zile ale pandemiei de coronavirus. 

Macron a propus incetarea razboaielor din lume in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris

17:10, 15.04.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat ca va depune eforturi pentru a obține o incetare a focului in timpul viitoarelor Jocuri Olimpice de vara de la Paris, ceea ce este in concordanța cu obiectivul de lunga durata al Jocurilor de a promova pacea prin sport. Despre aceasta informeaza RBC-Ucraina…


Ce parere ai despre aceasta stire?