Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tată se zbate între viață și moarte după ce fiul lui și-a infectat toată familia. Soția acestuia, în lacrimi: ”L-am implorat să poarte mască de protecție!”

Publicat:

Un barbat in varsta de 42 de ani se zbate intre viața și moarte, in spital, dupa ce fiul lui a ieșit in oraș cu prietenii și a refuzat sa poarte masca de protecție. El și-a infectat toata familia cu noul coronavirus, iar starea barbatului este grava. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

Viktor Orban: „Robert Fico se zbate intre viața și moarte. Am fi avut mare nevoie de el acum și de o Slovacie pro-pace”

13:11, 17.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico se afla intre viața și moarte la doua zile dupa o tentativa de asasinat care a provocat unde de șoc in intreaga Europa, a declarat, vineri, premierul ungar Viktor Orban la postul public de radio, relateaza Libertatea.ro , cu referire la Reuters.

Robert Fico se zbate intre viața și moarte dupa operațiile suferite / Ultimele date despre starea lui de sanatate

10:31, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico este inca in stare grava dupa ce miercuri a fost impuscat de cinci ori si a suferit o interventie chirurgicala de urgenta timp de cateva ore, a relatat joi presa locala, care citeaza surse din spitalul in care este internat seful executivului de la

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Acces Direct. Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa de peste 7 ani. Soția și copii au disparut din viața sa: ”Nu știu de ce...” / VIDEO

20:31, 16.04.2024 - Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa. Soția lui a decis sa plece in Anglia și nu a mai vrut sa se intoarca in țara, apoi l-au urmat și cei doi copii. Barbatul in varsta de 70 de ani iși dorește sa-i revada dupa atația ani.

Tragedie la reședința Ambasadorului Rusiei in București: Soția acestuia a decedat

09:46, 09.04.2024 - Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei in București, Valeri Kuzmin, odata cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat ca soția ambasadorului a fost gasita decedata in timp ce se afla in locuința lor. Potrivit informațiilor furnizate, soția ambasadorului ar fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?