Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un student român, de 22 de ani, găsit mort în Filipine

Publicat:

Autoritatile filipineze au gasit cadavrul unui roman care a disparut, miercuri, dupa ce a inotat in din Banaue, in privincia Ifugao.

Victima este un tanar in varsta de 22 de ani, , student la Universitatea din Japonia.

Potrivit lui , de la biroul regional de aparare civila, cadavrul tanarului a fost gasit plutind in rau, sambata, dupa ora locala 07.00 (02.00 ora Romaniei).

El a fost vazut ultima data inotand in cascada Tappiyah, pe care o vizita impreuna cu alti opt turisti europeni.

Laluces…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cadavrul unei femei descoperit intr-o remorca, intr-o parcare din Oradea. O alta victima, inca in viața, gasita alaturi

12:21, 11.06.2024 - Un cadavru a fost descoperit marți dimineața intr-o remorca aflata intr-o parcare pe strada Oneștilor din Oradea, relateaza presa locala. Cadavrul se afla intr-un geamantan.... The post Cadavrul unei femei descoperit intr-o remorca, intr-o parcare din Oradea. O alta victima, inca in viața, gasita alaturi…

Aurel Voicu, cel mai varstnic student din Romania. Fostul primar din Cugir a absolvit masterul la 89 de ani

21:06, 08.06.2024 - Aurel Voicu, fost primar al orasului Cugir, a terminat masteratul, saptamana aceasta, cu cateva zile de a implini varsta de 89 de ani, fiind cel mai varstnic absolvent de studii superioare din Romania. Acesta s-a inscris din nou la studii pentru ca a vrut sa infiinteze un muzeu si i s-a spus ca nu poate…

Președintele Cehiei, victima unui accident rutier. A fost transportat de urgența la spital

11:46, 24.05.2024 - Președintele ceh a fost spitalizat dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Președintele Petr Pavel a fost ranit in timp ce conducea o motocicleta. Potrivit presei cehe, ranile nu sunt grave, insa necesita supraveghere la Spitalul Militar Central din Praga. Autoritațile au declarat ca accidentul…

Crima șocanta in Sibiu. Tanara de 21 de ani, ucisa cu bestialitate de prietenul sau dupa un conflict spontan

23:21, 18.05.2024 - Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost gasit intr-un apartament din Sibiu. Victima avea plagi taiate in jurul gatului. Suspectul este prietenul fetei.Poliția Sibiu a anunțat ca „la data de 18.05.2024, in jurul orei 15.30, prin apel 112, I.P.J.

Specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere

10:50, 17.05.2024 - Un profesor universitar nipon aduce acuzații grave vaccinutilor anti-Covid, numindu-le o „lucrare malefica” și un „abuz al științei”, rezultatul lor fiind „practic o crima”, noteaza activenews.ro. Masanori Fukushima este o somitate: a condus prima clinica de oncologie ambulatorie la Universitatea din…

Japonia introduce un sistem de rezervare online pentru vizitarea Muntelui Fuji

15:41, 13.05.2024 - Autoritatile japoneze vor introduce un sistem de rezervare online pentru a permite accesul pe cel mai popular traseu de vizitare amenajat pe faimosul Munte Fuji, incercand astfel sa combata supraturismul, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

ULTIMA ORA: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina din Pitești

09:05, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta, informeaza Mediafax.

Masura drastica intr-un oraș din Japonia: cum incearca autoritațile sa combata turismul excesiv

15:35, 26.04.2024 - Satule pana peste cap de turiștii straini care nu au un comportament adecvat, autoritațile nipone au decis sa blocheze cu o bariera priveliștea cu Muntele Fuji. Conform The Guardian, bariera ar urma sa fie amplasata intr-un loc preferat destinat fotografiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?