Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un sirian de 19 ani a fost arestat în Germania. Tânărul pregătea un atentat terorist

Publicat:

Barbatul, prezentat ca Yamen A., a fost arestat in zori de forțele speciale ale poliției germane, in orașul Schwerin, in nord-estul țarii, iar mai multe apartamente din aceasta regiune situata la nord de Berlin au fost percheziționate.

Tanarul este suspectat ca 'a planificat și a pregatit in mod concret un atentat cu motivație islamista in Germania, cu ajutorul unui exploziv foarte puternic', a subliniat Parchetul federal german, competent in probleme de terorism, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta terorista la Euro 2024 cu cateva ore inainte de meciul de deschidere

21:45, 14.06.2024 - Poliția din Berlin a inchis temporar o zona din apropierea cladirii parlamentului din oraș, unul dintre locurile unde se așteapta ca fanii sa se adune pentru a urmari vineri seara meciul de deschidere a Euro 2024 dintre Germania și Scoția, informeaza Mediafax. „Un obiect suspect a fost gasit in zona…

Ultima ora – Alerta terorista la Euro 2024: Poliția a inchis zona fanilor din Berlin

21:21, 14.06.2024 - Poliția din Berlin a inchis temporar o zona din apropierea cladirii parlamentului din oraș, unul dintre locurile unde se așteapta ca fanii sa se adune pentru a urmari vineri seara meciul de deschidere a Euro 2024 dintre Germania și Scoția, informeaza Mediafax.

Poliția a inchis zona fanilor din Berlin din cauza unui dispozitiv suspect

21:01, 14.06.2024 - Poliția din Berlin a inchis temporar o zona din apropierea cladirii parlamentului din oraș, unul dintre locurile unde se așteapta ca fanii sa se adune pentru a urmari vineri seara meciul de deschidere a Euro 2024 dintre Germania și Scoția.

Un ofiter din Germania, judecat pentru ca ar fi furnizat informatii Rusiei

10:51, 29.04.2024 - La Dusseldorf se deschide luni procesul in care un ofiter german este acuzat ca ar fi furnizat informatii unui serviciu de informatii rus, informeaza dpa, conform AGERPRES. Acuzatul, care are gradul de capitan, a lucrat la Biroul federal al Bundeswehr pentru echipament, tehnologia informatiei si servicii…

Doua mașini Tesla parcate una langa alta in fața unui bloc au ars, in Berlin

12:15, 23.04.2024 - Doua mașini Tesla au fost cuprinse de flacari in capitala Germania, marți seara. Potrivit informațiilor obținute de Bild, un polițist din Berlin a descoperit flacarile, pe strada Alt-Stralau, din cartierul Friedrichshain, in jurul orei 1:30 a.m.Agentul a sunat imediat la pompieri și a cerut ajutor.…

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.


Ce parere ai despre aceasta stire?