Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român, patronul unui restaurant de lux din New York, acuzat că şi-a exploatat angajaţii VIDEO

Publicat:

Nu aveau pauza de pranz si erau obligati sa lucreze 60 de ore pe saptamana fara a primi bani in plus pentru orele suplimentare, s-au plans sase bucatari, un ajutor de ospatar si un receptioner.

Probleme ar fi fost si cu impartirea bacsisului pe care patronul roman si-l insusea de cele mai multe ori. Procesul i-a fost intentat saptamana trecuta si nu este primul. Balan a mai fost acuzat si in trecut de incalcarea drepturilor angajatilor.

Romanul detine restaurantul Nello cu specific italian intr-una din cele mai populare zone din Manhattan.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Care este decizia juraților din procesul lui Donald Trump

09:56, 31.05.2024 - Juratii din procesul de la New York al lui Donald Trump au ajuns la concluzia ca fostul presedinte este vinovat in dosarul deschis pentru legaturi extraconjugale. Procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, care a instrumentat dosarul, a declarat ca "singura voce care conteaza este cea a juriului".…

Acces Direct. Patronul acuzat de Vasile ca l-a ținut sclav in Italia face lumina. Cum s-ar fi comportat, de fapt, cu romanul: „L-a abandonat in spital”

20:16, 27.05.2024 - Vasile a ajuns in Romania, dupa o buna perioada in care a tot incercat sa plece din Italia, dar fara succes. Petru, patronul pe care romanul il acuza, a dat carțile pe fața și spune ca, de fapt, a vrut sa il ajute, in condițiile in care fostul patron ar fi uitat de Vasile cand avea piciorul rupt.

Moment crucial in procesul lui Trump: Selecția juraților incepe in New York, sub presiunea opiniei puternice

03:05, 15.04.2024 - Atunci cand viitorii jurati din New York se vor aduna luni pentru procesul penal al lui Donald Trump in asa-numitul dosar "bani contra tacere", s-ar putea sa fie greu de gasit cineva care sa nu aiba o opinie despre omul de afaceri impetuos devenit politician, care a inceput sa-si construiasca imperiul…

Cine este Nicolae Miu, romanul acuzat ca a ucis cu sange rece un adolescent de 17 ani și a ranit alți patru

14:46, 12.04.2024 - Procesul in care un inginer roman stabilit in Statele Unite este acuzat de crima starneste un val de emotie in toata America. Nicolae Miu a ucis un adolescent și a ranit alți patru, insa sustine ca a fost in legitima aparare. Procurorul l-a prezentat insa ca pe un asasin cu sange rece.


Ce parere ai despre aceasta stire?