Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român beat a intrat prin efracție în vila lui George Clooney din Italia

Publicat:

Un român aflat în stare de ebrietate a patruns prin efracție în vila din Italia a actorului american . Barbatul a reușit sa fure o sticla de bautura și a explicat polițiștilor ca a facut acest gest pentru ca era ziua lui și avea nevoie de bani.

Barbatul a sarit gardul și a patruns miercuri seara în curtea aparținând actorului , în localitatea Laglio, pe malul din regiunea Lombardia (nordul Italiei), informeaza .

Barbatul a luat o sticla de alcool din bucataria de vara a reședinței…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Verdictul lui Mircea Lucescu despre Luciano Spalletti: „Cineva trebuie sa iși asume responsabilitatea”

12:40, 01.07.2024 - Mircea Lucescu (78 de ani) a comentat prestația Italiei la Euro 2024, in presa din peninsula. Antrenorul roman a vorbit de strategia lui Spalletti de a promova tinerii și a adus aminte de momentul in care l-a descoperit pe Andrea Pirlo. Mircea Lucescu a antrenat mult timp in Italia la echipe precum…

Euro 2024: Spania invinge Italia prin autogolul lui Calafiori, si se califica in optimile de finala ale competiției

01:25, 21.06.2024 - Echipa nationala a Spaniei a invins joi seara, la Gelsenkirchen, scor 1-0, echipa nationala a Italiei, detinatoarea trofeului, intr-un meci contand pentru grupa B a turneului final Euro 2024. Spaniolii s-au calificat in optimile de finala, informeaza news.ro.

Tragedie! A vrut sa dea o mana de ajutor, dar și-a gasit sfarșitul. Un roman a murit pe o autostrada din Italia, dupa ce s-a oprit sa ajute o familie. Doi copii au ramas fara tata / FOTO 

12:21, 20.06.2024 - Accident tragic pe o autostrada din Italia. Un roman in varsta de 41 de ani a murit dupa ce a fost lovit in plin de un camion. Barbatul se oprise pentru a da o mana de ajutor unor persoane carora li se stricase mașina, insa și-a gasit sfarșitul. Doi copii au ramas fara tata.

Roman de 21 de ani, disparut in Italia. Bogdan este de negasit de cinci luni / FOTO

15:56, 15.06.2024 - Un tanar roman de 21 de ani, pe nume Bogdan, a disparut in Italia și nu a mai fost vazut de cinci luni. Familia și prietenii sunt ingrijorați și fac apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la gasirea lui.

Barbat din Bucuresti, urmarit international din categoria Most Wanted, prins in Italia. De ce fapte e acuzat

12:20, 30.04.2024 - Un barbat de 34 de ani din Bucuresti, urmarit international din categoria Most Wanted, dupa ce Tribunalul Bucuresti a emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru spalare a banilor, a fost prins in Italia. In prezent, se desfașoara proceduri pentru aducerea lui Romania, anunța Poliția…

Vizita la Como s-ar putea taxa. Anunțul primarului

15:10, 19.04.2024 - Vizita la Como s-ar putea taxa. Lacul Como este stralucitor, plin de farmec și sufocat de turism. Este al treilea lac ca marime din Italia, iar pe malurile sale coboara anual pana la 1,4 milioane de vizitatori. Numarul de turiști se dovedește copleșitor pentru acest loc de vacanța din nordul Italiei,…

Bari, echipa la care joaca George Puscas, a renuntat la antrenorul Giuseppe Iachini

21:05, 15.04.2024 - SSC Bari, echipa din Serie B, divizia a doua a campionatului Italiei, la care joaca fotbalistul roman George Puscas, a renuntat luni la antrenorul Giuseppe Iachini din cauza rezultatelor slabe, formatia fiind amenintata de retrogradare, informeaza TuttoMercatoWeb, potrivit Agerpres.

Roman mort in explozia de la o hidrocentrala Enel din nordul Italiei

07:50, 10.04.2024 - Un roman a fost identificat printre persoanele care au murit in urma exploziei survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza La Repubblica.


Ce parere ai despre aceasta stire?